Απόλυτη εξειδίκευση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα η επιστημονική ομάδα της Epsilon Net

Από την ίδρυσή της το 1999, η Epsilon Net ενσωματώνει την επιστημονική γνώση ως βασικό συστατικό της ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης της εταιρίας.  Με αυτό ως δεδομένο, από τα πρώτα της βήματα, συστάθηκε μια πλήρης επιστημονική ομάδα με αποστολή της, αφενός μεν την εγκυρότητα της γνώσης στον οικονομικό και λογιστικό κλάδο, αφετέρου δε την ενσωμάτωσή της γνώσης αυτής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας.

Η επιστημονική ομάδα της Epsilon Net με επικεφαλής τους κυρίους Σπυρίδων Βούλγαρη, επίτιμο Γεν. Διευθυντή Φορολογίας του Υπ. Οικονομικών και Ιωάννη Μίχο, Οικονομολόγο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Epsilon Net, στα πλαίσια των πρόσφατων εξελίξεων με την καθιέρωση των νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων (Ε.Λ.Π.), προχώρησε σε συνεργασία με τους κ.κ Καραμάνη Κωσταντίνο και κ. Βρουστούρη Παναγιώτη, μέλη της ομάδας εργασίας που συνέταξε το νόμο «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, συναφείς ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις». Η συνεργασία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με την εθελοντική συμμετοχή των κ. κ. Καραμάνη και κ. Βρουστούρη ως  βασικοί ομιλητές σε πανελλαδικές ημερίδες που διοργανώνει η Epsilon Net για τα Ε.Λ.Π. με ελεύθερη συμμετοχή. Η συνεργασία αυτή επεκτείνεται περαιτέρω και οι δύο επιστήμονες αποτελούν πλέον βασικούς συνεργάτες της επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πλέον εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Epsilon Net, έχει εντοπίσει τις όποιες αλλαγές απαιτούν τα νέα Ε.Λ.Π. και σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα της εταιρίας, τις έχουν ενσωματώσει αφενός σε όλες τις εφαρμογές λογισμικού (software) και τις online υπηρεσίες πληροφόρησης που παρέχονται προς τους πελάτες λογιστές και επιχειρήσεις και αφετέρου έχουν προσαρμόσει όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα εκπαίδευσης είτε μακροχρόνια με πιστοποίηση εξειδίκευσης, είτε βραχύχρονα που διοργανώνονται. 

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα