Η Epsilon Net χορηγός επικοινωνίας στο 1ο συνέδριο Auditing, Tax, Consulting Services

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο συνέδριο Auditing, Tax, Consulting Services στην Αίγλη Ζαππείου με την Epsilon Net να δίνει το παρών ως χορηγός επικοινωνίας και να αποτελεί τη εταιρία-εκπρόσωπο ολόκληρου του κλάδου της πληροφορικής σε αυτό το εξειδικευμένο συνέδριο.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κος Νικήτας Κωνσταντέλος, Πρόεδρος Εταιρίας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και Διευθύνων Σύμβουλος ICAP Group, ο κος Χρήστος Σταϊκούρας, Βουλευτής και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Χάρης Θεοχάρης, Βουλευτής, ο κ. Χάρης Κυριαζής, Σύμβουλος Διοίκησης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και ο κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου, με τη σειρά της μίλησε για τον τρόπο αναμόρφωσης των επιχειρησιακών διαδικασιών μέσα από το πρίσμα των νέων τεχνολογιών.

Αναφέρθηκε στα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς υποδεικνύοντας τα σημερινά προβλήματα, αλλά και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις βάση των αναγκών τους, ώστε να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία τους.

Παρουσίασε ενδεικτικές επιχειρησιακές διαδικασίες με σκοπό να αναδείξει τις λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η πληροφορική μέσω των εφαρμογών και των λειτουργιών τους.  

Τέλος, επισήμανε το μέλλον των διαδικασιών, την πληροφορική στην Ελλάδα και το όραμα της Epsilon Net μέσα από νέες εφαρμογές και  τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η ίδια, όπως η νέα πλατφόρμα PYLON, καθώς επίσης οι τεχνολογίες cloud και mobile.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα