e-forologia.gr

Το site που έφερε 1ο στην Ελλάδα τη φορολογική και εργατική νομοθεσία με ηλεκτρονικά μέσα και το μόνο που διαθέτει έναν Κόμβο με 17.000+ επιστημονικές απαντήσεις ερωτημάτων, συνεχίζει να μένει πρώτο στις προτιμήσεις λογιστών και οικονομολόγων για την καθημερινή επιστημονική τους ενημέρωση. Με πρωτοποριακά και μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως ο Επιστημονικός Κόμβος και η Φορολογική Μηχανή Αναζήτησης.

Πλεονεκτήματα

Επιστημονική Ομάδα

Η Epsilon Net είναι η μόνη εταιρεία που πλαισιώνει τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της με μία αποκλειστικά εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων. Η Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net δίνει τις εγκυρότερες και πληρέστερες απαντήσεις σε όλα τα Φορολογικά, Εργατικά, Λογιστικά, Ασφαλιστικά και Εμπορικού Δικαίου θέματα που σας απασχολούν, άμεσα, γρήγορα και -πάνω από όλα- τεκμηριωμένα και επιστημονικά.

Φορολογική αναζήτηση

Ένα μοναδικό και πρωτοποριακό εργαλείο αναζήτησης Νόμων, Αποφάσεων, Άρθρων και Φορολογικών Θεμάτων. Πληκτρολογώντας τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε επιλέγονται και εμφανίζονται τα πιο σημαντικά και σχετικά έγγραφα από μία τεράστια γνωσιακή βάση δεδομένων (> 300.000 έγγραφα). Με τον τρόπο αυτό δε χάνεστε στη δαιδαλώδη νομοθεσία και τους χιλιάδες νόμους και αποφάσεις αλλά εντοπίζετε εύκολα και γρήγορα το υλικό που σας ενδιαφέρει.

Online Τράπεζα

Ολόκληρη η Φορολογική, Εργατική, Λογιστική, Ασφαλιστική Νομοθεσία σε μία και μόνο σύγχρονη Ιστοσελίδα στα χέρια του Λογιστή. Επίσης, παρατίθενται οι αποφάσεις, οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, δικαστική νομολογία, αποφάσεις ΔΕΔ, γνωμοδοτήσεις φορέων (ΕΦΚΑ, ΣΛΟΤ κ.λπ.). Διαθέτει την αρχική Κωδικοποίηση κάθε Νόμου, καθώς και όλες τις επόμενες κωδικοποιήσεις και σχετικές διατάξεις που έχουν εκδοθεί από την δημοσίευση του αρχικού Νόμου κι έπειτα. Η ενημέρωση όλων των Διατάξεων πραγματοποιείται καθημερινά από την Ε.Ο. της Epsilon Net με άμεση Κωδικοποίηση των νόμων για όλα τα αντικείμενα, ενώ διαθέτει το πλέον έξυπνο εργαλείο Αναζήτησης Αποφάσεων και Φορολογικών Θεμάτων.

Komvos

Αναζητήστε λύση και απάντηση στα ερωτήματα σας με την εγκυρότητα και την ασφάλεια που σας προσφέρει o komvos της Epsilon Net. Αξιοποιήστε την εμπειρία και τις γνώσεις που σας προσφέρει η Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net μέσα από ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον  διαχείρισης ερωτημάτων και απαντήσεων. Ο Komvos λειτουργεί μέσα στην ενιαία πλατφόρμα της Ιστοσελίδας e-forologia και καλύπτει θέματα Φορολογίας, Εμπορικού Δικαίου, Εργατικά & Ασφαλιστικά, Αναπτυξιακών νόμων, Λογιστικής και Οικονομικά, με δυνατότητα αποθήκευσης των θεμάτων που ενδιαφέρουν κάθε χρήστη

Epsilon 7

Το νέο περιοδικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή από την Epsilon Net, με ανανεωμένη ύλη και θεματολογία για την πιο έγκυρη Οικονομική, Φορολογική και Εργατική Ενημέρωση. Μεγάλη ποικιλία θεμάτων με την ενσωμάτωση 3 επιπλέον ένθετων: Epsilon Forologia με όλες τις Φορολογικές εξελίξεις, Πρακτικά θέματα, άρθρα και αναλύσεις, Epsilon Pay Roll με έγκυρα άρθρα και παραδείγματα για την πλήρη εργατική ενημέρωση του Λογιστή – Φοροτεχνικού, Epsilon Economist με άρθρα οικονομικής ανάλυσης, μελέτες και συνεντεύξεις για Οικονομικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Online Βιβλιοπωλείο

Ένα σύγχρονο online βιβλιοπωλείο εξειδικευμένο σε εκδόσεις που αφορούν τη Φορολογική, Λογιστική και την Εργατική Νομοθεσία. Επιλεγμένοι τίτλοι από αναγνωρισμένους συγγραφείς σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές και με ειδικές εκπτώσεις για πελάτες των εφαρμογών της Epsilon Net. Επιπλέον, μεγάλη ποικιλία σε τίτλους σχετικούς με Εταιρικά θέματα, Διοίκηση-Πωλήσεις, Κοστολόγηση και οτιδήποτε άλλο αφορά το οικονομοτεχνικό επάγγελμα.

Explorer

Αρχείο Άρθρων - Μελετών και Πρακτικών Θεμάτων από το 1999 ως σήμερα, μέσα από το οποίο πραγματοποιείται άμεση ενημέρωση και επιστημονική κατάρτιση με παραδείγματα του συνδρομητή για όλα τα τρέχοντα φορολογικά και εργατικά θέματα. Επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης με όλους τους Νόμους και τις Διατάξεις της OnLine Τράπεζας, για την άμεση παραπομπή του συνδρομητή στα επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Οικονομικών.

Calendar

Πλήρης κάλυψη όλων των καταληκτικών ημερομηνιών οι οποίες ενημερώνονται online από την επιστημονική ομάδα της Epsilon Net. Με βάση την καταληκτική ημερομηνία ο χρήστης μπορεί να προβάλει το μηνιαίο, το εβδομαδιαίο και το ημερήσιο πρόγραμμα υποχρεώσεών του με δυνατότητα ταξινόμησης των υποχρεώσεων με βάση τον Α.Φ.Μ ή τον Α.Μ.Ε. των πελατών του. Μία σειρά από προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης μέσα στην ύλη του συστήματος επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση των υποχρεώσεων ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα της προβολής όλων των σχετικών διατάξεων που αφορούν κάθε Υποχρέωση.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

e-Books

Η Epsilon Net πάντα πρωτοπόρος στις τεχνολογικές εξελίξεις προσφέρει την δυνατότητα ηλεκτρονικής ενημέρωσης με τα ηλεκτρονικά βιβλία. Δυνατότητα ανάγνωσης βιβλίων και ενημέρωσης  με την χρήση tablet ή smart phone σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Με την συνεχώς ανανεώσιμη λίστα βιβλίων, πραγματοποιείται η άμεση ενημέρωση του αναγνώστη για θέματα Φορολογίας Κεφαλαίου και Φορολογικών Διαδικασιών.

Αποθηκευμένες αναζητήσεις

Λειτουργία με την οποία μπορείτε να αποθηκεύετε τα θέματα που σας αφορούν και να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε νέο προκύψει σε σχέση με αυτά. Η προηγμένη μηχανή αναζήτησης του e-forologia.gr αναλαμβάνει να παρακολουθεί καθημερινά οτιδήποτε νέο δημοσιεύεται και να το αρχειοθετεί για εσάς. Μία προσωπική σας υπηρεσία αποδελτίωσης!

Επιστημονικά Σχόλια

Κάθε έγγραφο της Online Τράπεζας εμπλουτίζεται με επεξηγηματικά σχόλια από την Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net. Τα σχόλια αυτά σας βοηθούν στη μελέτη και την κατανόηση των Κωδικοποιήσεων και των αλλαγών που πραγματοποιούνται με την εκάστοτε Φορολογική ή Εργατική διάταξη. Έτσι βρίσκετε εύκολα και από ένα σημείο τις πληροφορίες που αφορούν π.χ. την έναρξη ισχύος κάθε άρθρου ή παραγράφου ενός νόμου.

Προσωπική βιβλιοθήκη

Δυνατότητα αποθήκευσης όλων των Νόμων, Αποφάσεων, Φορολογικών και Εργατικών Θεμάτων του Κόμβου που σας ενδιαφέρουν σε μία προσωπική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Έτσι, συγκεντρώνετε όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν ώστε να τα βρίσκετε εύκολα οποιαδήποτε στιγμή τα χρειάζεστε!

Σχετικές διατάξεις

Για κάθε έγγραφο (νόμους, αποφάσεις κλπ) εμφανίζονται συγκεντρωμένες όλες τις σχετικές –με το έγγραφο που διαβάζετε- διατάξεις για την άμεση πρόσβαση σε αυτές, χωρίς να απαιτείται περαιτέρω αναζήτηση. Ομαδοποιημένες ανά είδος και ταξινομημένες κατά ημερομηνία σας προσφέρουν ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από κάθε έγγραφο.