Epsilon Net Training

H Epsilon Net Training αποτελεί την διαχρονική και πλέον αξιόπιστη λύση Οικονομολόγων, Λογιστών και Στελεχών στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης. Δραστηριοποιείται από το 1992, προσφέροντας υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση.

Πλεονεκτήματα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Financial Accounting (FA), Εξειδίκευση στα Ε.Λ.Π του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

H EPSILON ΝΕΤ ενισχύει την παρουσία της στα εκπαιδευτικά δρώμενα, με την ουσιαστική υποστήριξη προγραμμάτων εξειδίκευσης Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

To Πρόγραμμα FINANCIAL ACCOUNTING (FA) είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάλληλο, τόσο για κάθε τελειόφοιτο ή απόφοιτο οικονομικής σχολής που επιθυμεί να ενταχθεί στην αγορά εργασίας, όσο και για νέους εργαζομένους σε λογιστικά γραφεία ή λογιστήρια επιχειρήσεων, που επιθυμούν να εξελιχθούν.

Μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος, ο συμμετέχοντας μπορεί να δώσει εξετάσεις και η αξιολόγηση των γνώσεων γίνεται έπειτα από το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και εφαρμογών Λογιστικής του ΕΚΠΑ και τον Καθηγητή, Νικόλαο Ηρειώτη.

Επίσης το πρόγραμμα ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Ε.Λ.Π.) που παρέχει λύσεις στην καθημερινή εργασία των επαγγελματιών, επιμορφώνοντας και ενημερώνοντας τους για τις αλλαγές και για τις νέες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Τα Πιστοποιημένα προγράμματα από το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και εφαρμογών Λογιστικής του ΕΚΠΑ είναι:

Σεμινάρια & Ημερίδες

Διοργανώνονται βραχυχρόνια Σεμινάρια και Ημερίδες Επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς η Epsilon Net Training έχει κύριο γνώμονα την παροχή επίκαιρων κι εξειδικευμένων γνώσεων σε μια περιεκτική και εντατική ροή εκπαίδευσης.

Με ιδιαίτερα ευρεία θεματολογία που επικεντρώνεται στα πεδία Λογιστικής - Φορολογικής και Χρηματοοικονομικής γνώσης και πρακτικής, τα προγράμματα σεμιναρίων της Epsilon Net Training ενσωματώνουν κι εμπλουτίζονται με θέματα Marketing, Management, Πωλήσεων, Ποιότητας και Οργάνωσης / Διαχείρισης Παραγωγής, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο γνώσεων για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Epsilon College

Το Epsilon College είναι το μοναδικό ιδιωτικό Business School που έχει την δυνατότητα να συνδέσει αυτόματα τις σπουδές με την αγορά εργασίας, μέσω του ομίλου εταιρειών πληροφορικής της Epsilon Net.

Οι σπουδαστές του Kολεγίου θα παρακολουθούν σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλού επιπέδου, το οποία θα συνδυάζουν τη εμπειρική γνώση, την πρακτική άσκηση και τη μάθηση στις επιχειρήσεις, ενώ θα παρακινούν στην έρευνα, την οργανωσιακή και προσωπική ανάπτυξη και την επιχειρηματική αλλαγή. Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο Epsilon College είναι δυναμικές και προσαρμοσμένες στο σύγχρονο περιβάλλον του επιχειρείν, εξειδικεύοντας σε θέματα Λογιστικής (ΕΛΠ και ΔΛΠ) και Φορολογίας, Διαχείρισης και Καινοτομίας και άμεσης εφαρμογής των παραπάνω με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού της Epsilon Net, (Extra και Hyper Λογιστική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Τax System για λογιστικά γραφεία, PYLON, Business και Scan HRMS για τμήματα HR επιχειρήσεων και PYLON ERP για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις).

Επαγγελματικοί Τίτλοι Διεθνούς Πιστοποίησης του Α.Ι.Α.

H Epsilon Net Training είναι ο αποκλειστικός πάροχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Διεθνούς Ένωσης Ορκωτών Λογιστών Μ. Βρετανίας, Α.Ι.Α. (Association of International Accountants).
Οι Επαγγελματικοί Τίτλοι (Diplomas) απονέμονται στα εξής αντικείμενα:

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση

Η πλέον αξιόπιστη λύση στην εκπαίδευση στελεχών προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Η Epsilon Net Training, του Ομίλου Εταιριών Epsilon Net A.E. με το αναγνωρισμένο κύρος της, το ευρύ δίκτυο συνεργασιών της και τη μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο της Εταιρικής Εκπαίδευσης, είναι σε θέση να διοργανώσει το αποτελεσματικότερο για εσάς Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Αφορά ένα σύνολο εργαζομένων της ίδιας επιχείρησης, όχι απαραίτητα από το ίδιο εργασιακό κομμάτι, που αντιμετωπίζουν όμως την ίδια ανάγκη επιμόρφωσης σε ένα εξειδικευμένο θέμα.

Η εταιρία μας βασίζεται στην τεχνογνωσία στο πεδίο διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών, στην πλήρη και ολοκληρωμένη θεματολογία, στη συνεργασία με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους εισηγητές, καθώς επίσης και στη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών οργάνωσης ενός τέτοιου εξειδικευμένου προγράμματος.

Webinar

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εκπαιδευτική διαδικασία τα Webinars. Θέλοντας να μοιράσουμε τη γνώση σε όλους όσους το επιθυμούν έχουμε εισάγει, με την βοήθεια της τεχνολογίας,  την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων, σεμιναρίων και τίτλων. Μέσα από το διαδικτυακό κανάλι epsilonnet.tv δίνουμε την δυνατότητα μάθησης από το σπίτι, τη δουλειά ή όπου και αν βρίσκεστε μόνο με την χρήση ενός υπολογιστή, tablet ή laptop.

Εκτός από τα σεμινάρια ημέρας ή διημέρου που προσφέρονται μέσω διαδικτύου, καινοτομούμε με την δυνατότητα παρακολούθησης πιστοποιημένων τίτλων των παραπάνω συνεργαζόμενων ιδρυμάτων. Κάνουμε πράξη το ‘’Όλοι έχουν δικαίωμα στην γνώση’’ και προσθέτουμε το ‘’όπου και αν βρίσκονται’’. Για πιο ‘’φρέσκια’’ ενημέρωση των προγραμμάτων και των σεμιναρίων επισκεφθείτε το κανάλι μας espilonnet.tv.

 

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Diploma In Auditing & Internal Review

Οι ανάγκες του νέου παγκοσμιοποιημένου περιβάλλοντος προϋποθέτουν την απόκτηση γνώσεων & πρακτικών εξειδίκευσης που καθιστούν απαραίτητη την προσαρμογή μας σ’ αυτό. Το Diploma in Auditing & Internal Review σχεδιασμένο αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό αποτελεί το πλέον σύγχρονο εφόδιο ανώτερης θεωρητικής & πρακτικής Εξειδίκευσης βασισμένο στα Διεθνή Λογιστικά και στα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα.

Diploma in International Financial Reporting Standards (IFRSs)

Το Diploma in International Financial Reporting Standards, πλήρως εναρμονισμένο με τις νέες απαιτήσεις, αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, αποτελεί τον Επαγγελματικό Τίτλο Πιστοποίησης που δίνει απάντηση στο ζητούμενο της υψηλού επιπέδου γνωστικής εξειδίκευσης, παρέχοντας στον κάτοχό του την πρωτοπορία στις εξελίξεις αφορούν στον κλάδου του. Η επικείμενη ισχύς των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων στις Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις σηματοδοτεί την αλλαγή φιλοσοφίας και λειτουργίας τους και καθιστά τη γνώση πρακτικής εφαρμογής τους απαραίτητη.

Diploma in Management Accounting & Costing (MAC)

Το Diploma in Managerial Accounting and Costing είναι ο επαγγελματικός τίτλος εξειδίκευσης που εξασφαλίζει στον κάτοχό του το συγκριτικό πλεονέκτημα της εξειδικευμένης γνώσης στον τομέα της Διοικητικής Λογιστικής και Κοστολόγησης προσφέροντάς του το προβάδισμα στην αναβάθμιση του ρόλου του και την ενεργό συμμετοχή του στις διαδικασίες λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.

Εκπαιδευτές

Για την κάλυψη των εκπαιδευτικών περιεχομένων έχουν επιλέγει οι ΕΙΔΙΚΟΙ, οι οποίοι συνδυάζουν τη θεωρητική κατάρτιση αλλά και την πρακτική εμπειρία εφαρμογής των επιμέρους γνωστικών αντικειμένων. Η σταθερή και πολύχρονη συνεργασία με την πλειονότητα των εκπαιδευτών μας έχει δημιουργήσει ουσιαστικά μια ομάδα συνεργατών, με ουσιαστική συμβολή σε όλες τις φάσεις σχεδιασμού, προγραμματισμού, υλοποίησης και αξιολόγησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Epsilon Net Training.

Εκπαιδευτικό κέντρο Αθήνας

Λεωφόρος Συγγρού 120 (2ος όροφος)
11743
ΑΘΗΝΑ

Εκπαιδευτικό κέντρο Θεσσαλονίκης

Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87, Ζώνη ΕΜΟ,
555 35  Πυλαία 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ