Διοικητικό Συμβούλιο

Ιωάννης Ν. Μίχος

O κ. Ιωάννης Μίχος, είναι ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου εταιριών Epsilon Net.

Αποφοίτησε από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Τραπεζική Χρηματοοικονομική. Είναι Affiliated Member Of The Association Of International Accountants (Α.Ι.Α).

Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε επί σειρά ετών ως Οικονομολόγος-Οικονομικός και Φορολογικός σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων. Διετέλεσε σύμβουλος επιχειρήσεων και οικονομικός αναλυτής με πολύ καλή γνώση όλων των μηχανογραφικών συστημάτων με αντικείμενο την οικονομική οργάνωση, ανάλυση και τον προϋπολογισμό. Διαθέτει σημαντική εξειδίκευση και σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης οικονομικών υπηρεσιών.

Από το 1997 ως σήμερα, εκδίδει και διευθύνει την επιστημονική ομάδα του διακεκριμένου οικονομικού περιοδικού EPSILON 7.

Πέρα από την πολύ πετυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα κατέχει και έντονη συγγραφική δράση (πέντε οικονομικά βιβλία και πάρα πολλά οικονομικά άρθρα και αναλύσεις).

Παράλληλα διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Σ.Β.Β.Ε και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Α.Ε και Ε.Π.Ε. Είναι Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Πολιτών Χαλκιδικής.

Διακρίνεται επίσης για τη διδακτική του εμπειρία.Από το 1997 έως σήμερα, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 2000 ώρες διδασκαλίας σε σεμινάρια πάνω σε οικονομικά και φορολογικά θέματα. Διετέλεσε επίσης επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ.

Ο Όμιλος EpsilonNet, τον οποίο προεδρεύει και διευθύνει από το 1999 έως σήμερα, έχει διακριθεί επανειλημμένως τόσο για την αναπτυξιακή του πορεία όσο και για την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών σε Πανελλαδικό και Διεθνές επίπεδο.

Έχει αποσπάσει το βραβείου του «Καινοτόμου επιχειρηματία Ελλάδος» στο διαγωνισμό Entrepreneur of the Year της Ernst & Young, ενώ πρόσφατα (Ιανουάριος του 2014) η Epsilon Net συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις 100 καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης και ο ίδιος μεταξύ των 10 κορυφαίων επιχειρηματιών της χρονιάς στα European Business Awards.

Βασιλική Δ. Αναγνώστου

Η κα Βασιλική Δ. Αναγνώστου είναι η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net Α.Ε..

Είναι Οικονομολόγος και Affiliated Member Of The Association Of International Accountants (Α.Ι.Α). Στην Epsilon Net έχει διατελέσει Διευθύντρια Υποστήριξης μέχρι το 2007 και Διευθύντρια Παραγωγής μέχρι το 2010.

Στα πρώτα βήματα της καριέρας της και με ιδιαίτερη γνώση όλων των μηχανογραφικών συστημάτων και εργαλείων, σταδιοδρόμησε ως σύμβουλος επιχειρήσεων και οικονομικός αναλυτής.

Αποτελεί στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία στα πληροφοριακά συστήματα και μεγάλη εξειδίκευση σε θέματα Ελεγκτικής, Φορολογίας, Εργατικής Νομοθεσίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων.

Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net, ενώ έχει και σημαντική συγγραφική δράση τόσο στο βιβλίο «Πρακτικά Εργατικά & Ασφαλιστικά Θέματα» όσο και ως αρθρογράφος στο οικονομικό περιοδικό Epsilon 7.

Είναι εισηγήτρια εξειδικευμένων σεμιναρίων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα αποτελεί βασικό ομιλητή και σε forums με θέματα HR.

Τα έτη 2012, 2013, 2014 αποτέλεσε μία εκ των τριών φιναλίστ στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών στην κατηγορία «Manager της Χρονιάς». Ορόσημο αποτελεί το βραβείο της Epsilon Net ως «Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον» των Best Work Places όντας ο βασικός συντελεστής της εταιρικής φιλοσοφίας που θέτει στο επίκεντρο τον εργαζόμενο.

Ιωάννης A. Κουτκουδάκης

Ο κ. Ιωάννης A. Κουτκουδάκης είναι ο Οικονομικός Διευθυντής της Epsilon Net Α.Ε. από την 1η Ιουλίου 2013, ενώ κατέχει και τη θέση του Διευθυντή Επενδυτικών Σχέσεων.

Κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Διευθυντή από τις 19 Ιουνίου 2008, ενώ διετέλεσε και Διευθυντής Παραγωγής.

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων για συστήματα πληροφορικής, project management, καθώς και φορολογικές ημερίδες. Στον παρελθόν διετέλεσε Προϊστάμενος Λογιστηρίου και εξωτερικός σύμβουλος διαφόρων εταιρειών.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά, οικονομικά άρθρα και ειδικεύεται στη φορολογία εισοδήματος, γενική λογιστική, Φ.Π.Α. και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια λογιστικών και φορολογικών θεμάτων. Εντάχθηκε στην Epsilon Net Α.Ε. το 1998.

Αμανάτιος A. Αμανατίδης

Ο κ. Αμανάτιος A. Αμανατίδης είναι o Chief Information Officer (CIO) και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης της Epsilon Net.

Είναι Μηχανικός Λογισμικού με σπουδές στα Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου και Ρομποτικής (Automatic Control Systems Engineering and Robotics) και μεταπτυχιακά σεμινάρια στις τεχνολογίες λογισμικού και πληροφορικής.

Στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία σε τεχνολογίες λογισμικού και διοίκηση έργων πληροφορικής, έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρίες πληροφορικής από το 1994 ως μηχανικός υπολογιστών και λογισμικού. Είναι ενεργό μέλος ερευνητικών ομάδων σε project Ρομποτικής, Τεχνητής Νοημοσύνης και Ευφυών Συστημάτων.

Βρίσκεται στην Epsilon Net από την πρώτη μέρα της εισόδου της εταιρίας στο χώρο της πληροφορικής ως ο επικεφαλής των ομάδων έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας, έχοντας την τεχνική ευθύνη παραγωγής όλων των προϊόντων και υπηρεσιών λογισμικού της Epsilon Net.

Πρασσάς Βασίλειος

O κ. Βασίλειος Γ. Πρασσάς, Οικονομολόγος & Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων, γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη, είναι έγγαμος με την Χρυσοβαλάντου Αραμπατζή και πατέρας 2 κοριτσιών.

Το 2005 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Epsilon Net, ως υπεύθυνος Ανάλυσης Εφαρμογών Μισθοδοσίας & HR οι οποίες σήμερα κατέχουν περίπου 50% του μεριδίου της ελληνικής αγοράς στο Payroll Software. Το διάστημα 2009 - 2011 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Εφαρμογών Payroll & HR ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Epsilon Net σε θέματα εργατικής & ασφαλιστικής νομοθεσίας. Το 2010 ανέλαβε τη Διεύθυνση Υποστήριξης της Epsilon Net. To 2011 του ανατέθηκε η Εμπορική Διεύθυνση των Business Units Epsilon Network & Epsilon Training. Από τα μέσα του 2012 ανέλαβε την Διεύθυνση Πωλήσεων ενώ από τον Μάρτιο του 2014 είναι ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Epsilon Net

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Epsilon Net, στέλεχος της Επιστημονικής Ομάδας της Epsilon Net και υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας του ενθέτου «Epsilon Payroll» του μηνιαίου περιοδικού Epsilon 7.

Είναι ο συντάκτης του βιβλίου «Νομοθεσία & Μισθοδοσία, από τη Θεωρία στην Πράξη» (10.000 αντίτυπα), του Πρακτικού Οδηγού «Ένας εργατολόγος στις υπηρεσίες σας» και του Ηλεκτρονικού Περιοδικού «HR Pylon» τα οποία απαριθμούν περισσότερους από 2500 αναγνώστες.

Είναι εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων Μισθοδοσίας & HR ενώ αποτελεί το βασικό εισηγητή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο σεμινάριο «Πρακτικό Γραφείο Μισθοδοσίας».

Μιχαλόπουλος Πασχάλης

Ο κ. Πασχάλης Μιχαλόπουλος του Γεωργίου γεννήθηκε το 1968 στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ (1986-1990). Το 1994 διορίστηκε δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και εφεξής είναι μάχιμος δικηγόρος έχοντας αναλάβει πληθώρα αστικών, ποινικών και εμπορικών υποθέσεων.

Από το 1981 υπηρετεί το αθλητικό κίνημα και ειδικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ως αθλητής, προπονητής, παράγοντας και εκλεγμένο μέλος σε πολλές αθλητικές ενώσεις της Θεσσαλονίκης. Έχει 3 κόρες και είναι παντρεμένος με την κα. Αναστασία Πράπα.

Ανδρέας Γρίμπελας

Ο κ. Ανδρέας Γρίμπελας είναι ο Chief Technology Officer (CTO)της Epsilon Net.

Ο κ. Γρίμπελας έχει πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση λογισμικού για εφαρμογές SME, ERP, Retail, CRM, κλπ., σε μεγάλες εταιρείες του χώρου της πληροφορικής στην Ελλάδα.

Διετέλεσε Software Platforms Unit Manager στην εταιρεία SingularLogic όπου σχεδίασε την πλατφόρμα εφαρμογών Galaxy.

Επίσης διετέλεσε Technical Director στην εταιρεία Advice, ενώ επί σειρά ετών ήταν Platform Manager καθώς και R&D Developer στην εταιρεία Unisoft, όπου συμμετείχε στον σχεδιασμό και υλοποίηση του ERP Atlantis, καθώς και του προϊόντος ΚΕΦΑΛΑΙΟ/3.

Στην Epsilon Net ξεκίνησε τη συνεργασία του το 2013 όπου και ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας πλατφόρμας εφαρμογών PYLON. Είναι μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας από τον Νοέμβριο 2014

Δείτε επίσης

Μετοχική Σύνθεση

Συνοπτικό κείμενο για Μετοχική Σύνθεση

Διαβάστε περισσότερα

Λογότυπο

Συνοπτικό κείμενο για το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Οργανόγραμμα

Συνοπτικό κείμενο για το Οργανόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα