Η Epsilon Net Bronze Sponsor στο 2ο Συνέδριο Εξαγωγών

Η Epsilon Net, στηρίζει με την χορηγία της το 2o Εξαγωγικό Συνέδριο “Exports Money conference”, το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα, την Πέμπτη 5 Ιουλίου, με τη συνεργασία της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, και έχει ως κεντρικό θέμα: «Εξαγωγές: Εφαλτήριο ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση».

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις καθώς και σε αυτές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα. Στόχος του είναι να προσφέρει πρακτικά και χρήσιμα εργαλεία στους Έλληνες εξαγωγείς τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση και την προώθηση της εξαγωγικής δραστηριότητας.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κλάδους των τροφίμων, του φαρμάκου και των τεχνολογιών ICT & Mobile, οι οποίοι παρουσιάζουν ιδιαίτερο εξαγωγικό ενδιαφέρον, σήμερα. Επιπλέον, θα αναδειχθούν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για επιτυχημένες εξαγωγές («κλειδιά» για την επέκταση της εξαγωγικής προσπάθειας) και θα διευκολύνουν την εξωστρέφεια.

Ειδική ανάλυση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων και για τις αγορές των Αραβικών Χωρών, της Τουρκίας και της Ρωσίας. Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι εξαγωγείς θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν κατ ιδίαν με προϊσταμένους της υπηρεσίας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και εκπροσώπους του ΟΠΕ.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι οι:

  • κ. Horst Reichenbach, Head of European Commission Τask Force for Greece
  • κα. Signe Ratso, Director, Trade Strategy & Market Access, (Directorate G, European Commission Trade)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφτείτε το www.e-forologia.gr.

Η Epsilon Net, θα συνεχίσει και στο μέλλον να δίνει το παρόν και να στηρίζει ανάλογες προσπάθειες.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα