Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο Ετήσιο Εργατικό Forum της Epsilon Net!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 22 Μαρτίου 2012, στο Hotel Metropolitan, το 2ο Ετήσιο Εργατικό Forum της Epsilon Net με εισηγητές την κα Άννα Στρατινάκη, Γενική Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και την κα Αθηνά Δρέττα, Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερες από 450 μεγάλες επιχειρήσεις με παρουσία διακεκριμένων στελεχών τους όπως οικονομικοί διευθυντές, διευθυντές HR, προϊστάμενοι μισθοδοσίας, δικηγόροι, εργασιακοί σύμβουλοι.

Οι ομιλίες των εισηγητών κινήθηκαν γύρω από τις μεγάλες αλλαγές που έχουν επέλθει σε εργασιακό και ασφαλιστικό πλαίσιο στη μετά μνημονίου εποχή ενώ δόθηκαν σημαντικές επεξηγήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες γύρω από θέματα ερμηνείας της πρόσφατης εργατικής νομοθεσίας. Μετά το τέλος των εισηγήσεων απαντήθηκε πλήθος ερωτημάτων που έθεσαν οι συμμετέχοντες από την κα Άννα Στρατινάκη, Γενική Γραμματέας Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, την κα Αθηνά Δρέττα, Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και από την κα Θάλεια Μιχαηλίδου, Διευθύντρια ΙΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση της πλατφόρμας Pylon HRM η οποία αποτελεί την αρτιότερη εφαρμογή Μισθοδοσίας & HRM για επιχειρήσεις και ομίλους εταιρειών. Θετική εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους συμμετέχοντες η δωρεάν παροχή από την Epsilon Net, του συνδρομητικού προϊόντος E –Salary, το οποίο περιλαμβάνει την πλήρη διαχείριση των Σ.Σ.Ε όπως και όλες τις πληροφορίες για το νέο καθεστώς των Σ.Σ.Ε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου ΑΕ και ΕΠΕ και της Microsoft και την εκπροσώπηση του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βασικοί χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας και η εταιρεία PUNKT.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα