ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 19/11/2014

Σας γνωστοποιούμε ότι έχει προκύψει αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας EPSILON NET Α.Ε.

Συγκεκριμένα κατόπιν παραίτησης του μέλους κ. Τσακνή Αργύριου του Σωτηρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του στις 19 Νοεμβρίου 2014, αποφάσισε την αντικατάστασή του από τον κ. Γρίμπελα Ανδρέα του Δημητρίου, για το υπόλοιπο της θητείας του.

Εν συνεχεία, κατόπιν νέας συνεδρίασης αυθημερόν (19-11-2014) το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως: 

  1. ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος
  2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος  του Δ.Σ.
  3. ΚΟΥΤΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Μέλος Δ.Σ.
  4. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Μέλος Δ.Σ.
  5. ΠΡΑΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ, Μέλος Δ.Σ.
  6. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Μέλος Δ.Σ.
  7. ΓΡΙΜΠΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Μέλος Δ.Σ.

 Σημειώνεται, ότι η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου δυνάμει της από 30/06/2011  Τακτικής Γενικής Συνέλευσης  το πρακτικό της οποίας δημοσιεύτηκε την 29/07/2011 στο Φ.Ε.Κ (τεύχος Ανώνυμων Εταιρειών – Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης και Γενικού Εμπορικού Μητρώου) με αριθμό φύλλου 7646, λήγει την 30/06/2016.

Δείτε επίσης

Ο Όμιλος PROFARM υιοθετεί τη λύση Galaxy Pharma ERP των Epsilon SingularLogic & Epsilon CSA

Ο Όμιλος PROFARM υιοθετεί τη λύση Galaxy...

Διαβάστε περισσότερα

PCS: Ολοκλήρωση εξειδικευμένου έργου στην ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών με την αξιοποίηση της πλατφόρμας «PCS Wealth Management»

PCS: Ολοκλήρωση εξειδικευμένου έργου στην ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών με την αξιοποίηση της πλατφόρμας «PCSΔιαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Η στρατηγική ανάπτυξης και τα νέα προϊόντα του Ομίλου παρουσιάστηκαν στην Ετήσια Πανελλαδική Εκδήλωση του Δικτύου Συνεργατών

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 500 στελεχών των επιχειρήσεων - μελών του Δικτύου του Ομίλου EPSILON NET ολοκληρώθηκε η Ετήσια Εκδήλωση Συνεργατών με τίτλο «ΜΑΖΙ στη Νέα Ψηφιακή Εποχή των Επιχειρήσεων», την Παρασκευή 05 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Διαβάστε περισσότερα