Η Epsilon Net χορηγός επικοινωνίας στο 1ο συνέδριο Auditing, Tax, Consulting Services

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο συνέδριο Auditing, Tax, Consulting Services στην Αίγλη Ζαππείου με την Epsilon Net να δίνει το παρών ως χορηγός επικοινωνίας και να αποτελεί τη εταιρία-εκπρόσωπο ολόκληρου του κλάδου της πληροφορικής σε αυτό το εξειδικευμένο συνέδριο.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κος Νικήτας Κωνσταντέλος, Πρόεδρος Εταιρίας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και Διευθύνων Σύμβουλος ICAP Group, ο κος Χρήστος Σταϊκούρας, Βουλευτής και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Χάρης Θεοχάρης, Βουλευτής, ο κ. Χάρης Κυριαζής, Σύμβουλος Διοίκησης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και ο κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου, με τη σειρά της μίλησε για τον τρόπο αναμόρφωσης των επιχειρησιακών διαδικασιών μέσα από το πρίσμα των νέων τεχνολογιών.

Αναφέρθηκε στα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς υποδεικνύοντας τα σημερινά προβλήματα, αλλά και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις βάση των αναγκών τους, ώστε να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία τους.

Παρουσίασε ενδεικτικές επιχειρησιακές διαδικασίες με σκοπό να αναδείξει τις λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η πληροφορική μέσω των εφαρμογών και των λειτουργιών τους.  

Τέλος, επισήμανε το μέλλον των διαδικασιών, την πληροφορική στην Ελλάδα και το όραμα της Epsilon Net μέσα από νέες εφαρμογές και  τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η ίδια, όπως η νέα πλατφόρμα PYLON, καθώς επίσης οι τεχνολογίες cloud και mobile.

Δείτε επίσης

Ο Όμιλος PROFARM υιοθετεί τη λύση Galaxy Pharma ERP των Epsilon SingularLogic & Epsilon CSA

Ο Όμιλος PROFARM υιοθετεί τη λύση Galaxy...

Διαβάστε περισσότερα

PCS: Ολοκλήρωση εξειδικευμένου έργου στην ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών με την αξιοποίηση της πλατφόρμας «PCS Wealth Management»

PCS: Ολοκλήρωση εξειδικευμένου έργου στην ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών με την αξιοποίηση της πλατφόρμας «PCSΔιαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Η στρατηγική ανάπτυξης και τα νέα προϊόντα του Ομίλου παρουσιάστηκαν στην Ετήσια Πανελλαδική Εκδήλωση του Δικτύου Συνεργατών

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 500 στελεχών των επιχειρήσεων - μελών του Δικτύου του Ομίλου EPSILON NET ολοκληρώθηκε η Ετήσια Εκδήλωση Συνεργατών με τίτλο «ΜΑΖΙ στη Νέα Ψηφιακή Εποχή των Επιχειρήσεων», την Παρασκευή 05 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Διαβάστε περισσότερα