ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «EPSILON ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ(ΑΡ.Μ.Α.Ε: 67569 / 62 / Β / 09 / 0003)

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την 30η Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της EPSILON ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΡΕΙΑ, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτίατη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 35 – Κωνσταντινοπολίτικα.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για όλα ή για ορισμένα από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε:
Ά επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 11η Ιουλίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:00 μ.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της διαχειριστικής περιόδου από 1η Ιανουαρίου 2014 έως 31η Δεκεμβρίου 2014, μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή και έγκριση διάθεσης κερδών.
  2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης 2014.
  3. Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2015 και καθορισμός της αμοιβής τους.
  4. Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  5. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για παρασχεθείσες υπηρεσίες.
  6. Παροχή ειδικής άδειας για σύναψη συμβάσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
  7. Εγκρίσεις συμβάσεων (έργου, εργασίας, μισθώσεων, δανείων κ.α.).
  8. Λοιπές εγκρίσεις για τα πεπραγμένα σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
  9. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, υπογράφοντας σχετική εξουσιοδότηση.

Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, στα γραφεία της εταιρείας, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτίατη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 35 – Κωνσταντινοπολίτικα.

Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να καταθέσουν στην εταιρεία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα