Νέα μεγάλη συνεργασία της Epsilon Net με τον όμιλο MOTOR OIL HELLAS

Με την ευκαιρία της παράδοσης του έργου μισθοδοσίας της εταιρίας Cyclon, η Epsilon Net ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την υλοποίηση του έργου μισθοδοσίας όλων των εταιριών του ομίλου της Motor Oil Hellas.

 

H Epsilon Net ανέλαβε την υλοποίηση του έργου χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη τεχνολογικά εφαρμογή μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων για μεγάλες επιχειρήσεις και Ομίλους Εταιριών, PYLON HRM. Ο όμιλος Motor Oil Hellas είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους στην Ελλάδα στον κλάδο της ενέργειας.

 

Η κάλυψη των σύνθετων και εξειδικευμένων απαιτήσεων του τμήματος HR & Μισθοδοσίας του ομίλου που απαριθμεί συνολικά πάνω  από 2.000 εργαζόμενους,  αποτελούσε απαρέγκλιτη προϋπόθεση, αλλά και πρόκληση, στην οποία η Epsilon Net  ανταποκρίθηκε απόλυτα. Η κορυφαία σουίτα της Epsilon Net με τις προηγμένες και καινοτόμες δυνατότητες είναι σε θέση να παρέχει ουσιαστικές λύσεις άμεσα και έγκυρα, απλοποιώντας τη διαχείριση του τμήματος, εξοικονομώντας παράλληλα, πολύτιμο χρόνο από τις διαδικασίες παρακολούθησης και έκδοσης της Μισθοδοσίας, παρέχοντας πάντα άρτια υποστήριξη από το πιο ολοκληρωμένο τμήμα της αγοράς. 

 

Μία ακόμη συνεργασία που αποτυπώνει απόλυτα τη δυναμική διείσδυση της Epsilon Net στις μεγάλες επιχειρήσεις και για το 2014 και έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο εγκαταστάσεων Μισθοδοσίας & HRM που έχει ξεκινήσει την ανάπτυξή του από το 2009.

 

H Epsilon Net δεσμεύεται να συνεχίσει να ανταποκρίνεται άμεσα στις εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας υπηρεσίες που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, μεγιστοποιώντας την αξία και την ικανοποίηση των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων.

 

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα