Πάνω από 5.000 συμμετοχές στις ημερίδες της Epsilon Net

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το 2015 ο πρώτος κύκλος Ημερίδων που διοργάνωσε η Epsilon Net με θέμα «Νομοθεσία και Μισθοδοσία από την Θεωρία στην Πράξη». Πάνω από δέκα πόλεις φιλοξένησαν τις δωρεάν ημερίδες της εταιρίας σημειώνοντας νέο ρεκόρ προσέλευσης. Περίπου 5.000 συμμετέχοντες, με την μεγαλύτερη προσέλευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που ξεπέρασε τις 2.000, παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά με ερωτήσεις - τοποθετήσεις στα επίκαιρα εργατικά και φορολογικά ζητήματα.

Κεντρικός ομιλητής των ημερίδων ο Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων και Εμπορικός Διευθυντής της Epsilon Net κ. Βασίλειος Πρασσάς, απάντησε με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Συνοδοιπόρος σε αυτήν την περιοδεία ο Διευθυντής Δικτύου Συνεργατών κ. Νίκος Μίχος, ο οποίος με τη σειρά του παρέθεσε την πορεία και το όραμα της Epsilon Net.

H Epsilon Net θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στις ημερίδες της ανά την Ελλάδα. Ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί το 2016 και οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα αναρτηθούν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα e-forologia.gr.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα