Η πολυτέλεια του Makedonia Palace συναντά την ευελιξία του PYLON της Epsilon Net

Το PYLON Hospitality της Epsilon Net επέλεξε το ξενοδοχείο Makedonia Palace για τη μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών του. Το Makedonia Palace, σήμα-κατατεθέν της πόλης της Θεσσαλονίκης από τη δεκαετία του 1970 και ξενοδοχείο-συνώνυμο της πολυτέλειας και της ξεχωριστής εμπειρίας στη φιλοξενία, αναζητούσε μια καινοτομική λύση που ιδανικά θα ενοποιούσε μηχανογραφικά τα τμήματα του ξενοδοχείου με μια μόνο εφαρμογή. Έντεκα (11) διαφορετικά τμήματα από τη reception μέχρι το λογιστήριο, 60 θέσεις εργασίας και πάνω από 100 χρήστες, βρήκαν «σκεπή» κάτω από την εμπορική εφαρμογή PYLON Hospitality που αναπτύχθηκε από την Epsilon Net για να καλύψει τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Η Epsilon Net συνεχίζει τη δυναμική πορεία της και διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της με νέα σημαντικά έργα στην αγορά των εφαρμογών εμπορικής διαχείρισης. Η εγκατάσταση του PYLON Hospitality στο Makedonia Palace είναι ακόμη ένα έργο που προστίθεται στις πάνω από 3.000 εγκαταστάσεις της πλατφόρμας PYLON,πρωτοποριακή λύση της Epsilon Net, μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα «κάθετων» εφαρμογών software που εξυπηρετεί κλάδους, όπως αυτόν της φιλοξενίας, της εστίασης, της λιανικής, των υπηρεσιών και των εμπορικών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα PYLON της Epsilon Net, μπορείτε να βρείτε στο www.pylon.gr

Δείτε επίσης

Η Epsilon Net «NATIONAL CHAMPION» στα EUROPEAN BUSINESS AWARDS!

Η Epsilon Net, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ταχύτατη τροχιά ανάπτυξής στην οποία βρίσκεται, κατάφερε να προκριθεί στα European Business Awards 2013/14, που υποστηρίζεται από την RSM Greece αποσπώντας τον τίτλο του National Champion για...

Διαβάστε περισσότερα

Η Epsilon Net Χρυσός Χορηγός του ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

Στο πλαίσιο της έντονης δραστηριότητας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Epsilon Net στηρίζει τον αθλητισμό και πολιτισμό της Θεσσαλονίκης. Πέραν από υποστηρικτής των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για την τρέχουσα σεζόν θα αποτελεί τον Χρυσό Χορηγό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Ερμής Λαγκαδά».

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net: «Business IT Excellence Awards 2013»: 1o βραβείο στην εξυπηρέτηση πελατών!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η EPSILON NET απέσπασε κορυφαία διάκριση στον διαγωνισμό Business IT Excellence Awards, για τον κλάδο της Πληροφορικής, της Boussias Communications, στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά πάνω από 300...

Διαβάστε περισσότερα