Η πολυτέλεια του Makedonia Palace συναντά την ευελιξία του PYLON της Epsilon Net

Το PYLON Hospitality της Epsilon Net επέλεξε το ξενοδοχείο Makedonia Palace για τη μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών του. Το Makedonia Palace, σήμα-κατατεθέν της πόλης της Θεσσαλονίκης από τη δεκαετία του 1970 και ξενοδοχείο-συνώνυμο της πολυτέλειας και της ξεχωριστής εμπειρίας στη φιλοξενία, αναζητούσε μια καινοτομική λύση που ιδανικά θα ενοποιούσε μηχανογραφικά τα τμήματα του ξενοδοχείου με μια μόνο εφαρμογή. Έντεκα (11) διαφορετικά τμήματα από τη reception μέχρι το λογιστήριο, 60 θέσεις εργασίας και πάνω από 100 χρήστες, βρήκαν «σκεπή» κάτω από την εμπορική εφαρμογή PYLON Hospitality που αναπτύχθηκε από την Epsilon Net για να καλύψει τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Η Epsilon Net συνεχίζει τη δυναμική πορεία της και διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της με νέα σημαντικά έργα στην αγορά των εφαρμογών εμπορικής διαχείρισης. Η εγκατάσταση του PYLON Hospitality στο Makedonia Palace είναι ακόμη ένα έργο που προστίθεται στις πάνω από 3.000 εγκαταστάσεις της πλατφόρμας PYLON,πρωτοποριακή λύση της Epsilon Net, μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα «κάθετων» εφαρμογών software που εξυπηρετεί κλάδους, όπως αυτόν της φιλοξενίας, της εστίασης, της λιανικής, των υπηρεσιών και των εμπορικών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα PYLON της Epsilon Net, μπορείτε να βρείτε στο www.pylon.gr

Δείτε επίσης

Η Epsilon Net κατακτά και φέτος τη 2η θέση στη λίστα των Best Workplaces 2018

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ηEpsilon Net βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, ως ‘BestWorkplace2018’, παραμένοντας στη 2η θέση της λίστας με τις κορυφαίες εταιρείες στην κατηγορία άνω των 251 εργαζομένων και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα...

Διαβάστε περισσότερα

Η Epsilon Net ανακηρύχθηκε ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη από το θεσμό των European Business Awards.

Η EpsilonNet ανακηρύχθηκε 'NationalWinner' για το 2017/18 στα EuropeanBusinessAwards, τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Το Ambassador Hotel επέλεξε PYLON Hospitality

Το Ξενοδοχείο AMBASSADOR στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται 5’ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με μοναδική πανοραμική θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και του Θερμαϊκού Κόλπου.

Διαβάστε περισσότερα