Η πολυτέλεια του Makedonia Palace συναντά την ευελιξία του PYLON της Epsilon Net

Το PYLON Hospitality της Epsilon Net επέλεξε το ξενοδοχείο Makedonia Palace για τη μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών του. Το Makedonia Palace, σήμα-κατατεθέν της πόλης της Θεσσαλονίκης από τη δεκαετία του 1970 και ξενοδοχείο-συνώνυμο της πολυτέλειας και της ξεχωριστής εμπειρίας στη φιλοξενία, αναζητούσε μια καινοτομική λύση που ιδανικά θα ενοποιούσε μηχανογραφικά τα τμήματα του ξενοδοχείου με μια μόνο εφαρμογή. Έντεκα (11) διαφορετικά τμήματα από τη reception μέχρι το λογιστήριο, 60 θέσεις εργασίας και πάνω από 100 χρήστες, βρήκαν «σκεπή» κάτω από την εμπορική εφαρμογή PYLON Hospitality που αναπτύχθηκε από την Epsilon Net για να καλύψει τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Η Epsilon Net συνεχίζει τη δυναμική πορεία της και διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της με νέα σημαντικά έργα στην αγορά των εφαρμογών εμπορικής διαχείρισης. Η εγκατάσταση του PYLON Hospitality στο Makedonia Palace είναι ακόμη ένα έργο που προστίθεται στις πάνω από 3.000 εγκαταστάσεις της πλατφόρμας PYLON,πρωτοποριακή λύση της Epsilon Net, μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα «κάθετων» εφαρμογών software που εξυπηρετεί κλάδους, όπως αυτόν της φιλοξενίας, της εστίασης, της λιανικής, των υπηρεσιών και των εμπορικών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα PYLON της Epsilon Net, μπορείτε να βρείτε στο www.pylon.gr

Δείτε επίσης

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα