Η πολυτέλεια του Makedonia Palace συναντά την ευελιξία του PYLON της Epsilon Net

Το PYLON Hospitality της Epsilon Net επέλεξε το ξενοδοχείο Makedonia Palace για τη μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών του. Το Makedonia Palace, σήμα-κατατεθέν της πόλης της Θεσσαλονίκης από τη δεκαετία του 1970 και ξενοδοχείο-συνώνυμο της πολυτέλειας και της ξεχωριστής εμπειρίας στη φιλοξενία, αναζητούσε μια καινοτομική λύση που ιδανικά θα ενοποιούσε μηχανογραφικά τα τμήματα του ξενοδοχείου με μια μόνο εφαρμογή. Έντεκα (11) διαφορετικά τμήματα από τη reception μέχρι το λογιστήριο, 60 θέσεις εργασίας και πάνω από 100 χρήστες, βρήκαν «σκεπή» κάτω από την εμπορική εφαρμογή PYLON Hospitality που αναπτύχθηκε από την Epsilon Net για να καλύψει τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Η Epsilon Net συνεχίζει τη δυναμική πορεία της και διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της με νέα σημαντικά έργα στην αγορά των εφαρμογών εμπορικής διαχείρισης. Η εγκατάσταση του PYLON Hospitality στο Makedonia Palace είναι ακόμη ένα έργο που προστίθεται στις πάνω από 3.000 εγκαταστάσεις της πλατφόρμας PYLON,πρωτοποριακή λύση της Epsilon Net, μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα «κάθετων» εφαρμογών software που εξυπηρετεί κλάδους, όπως αυτόν της φιλοξενίας, της εστίασης, της λιανικής, των υπηρεσιών και των εμπορικών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα PYLON της Epsilon Net, μπορείτε να βρείτε στο www.pylon.gr

Δείτε επίσης

Τρία νέα βραβεία τεχνολογίας για τον όμιλο Epsilon Net στα Bite Awards 2018

?O όμιλος εταιριών Epsilon Net θριάμβευσε για 7η συνεχή χρονιά με 3 βραβεία στη βραδιά απονομής των Business IT Excellence Awards 2018.

Αναλυτικότερα, έλαβε...

Διαβάστε περισσότερα

Νέα στρατηγική συνεργασία για Epsilon Net και Εθνική Τράπεζα

Η Epsilon Net σύναψε νέα συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα με στόχο να παρέχει στις επιχειρήσεις-πελάτες της τράπεζας την εφαρμογή PYLON Commercial για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους σε θέματα τεχνολογικού εκσυγχρονισμού και διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώσεις προς Χρηματιστήριο Αθηνών (Χ.Α.) - Πρόσκληση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας EPSILON NET σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 29 Ιουνίου 2018

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 29η Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της Epsilon Net A.E,...

Διαβάστε περισσότερα