Στρατηγική συμφωνία της EPSILON HR μέλος του ομίλου της EPSILON NET

Στην EPSILON HR ο πηγαίος κώδικας και το σύνολο των δικαιωμάτων των προϊόντων μισθοδοσίας SCAN HRMS και SCAN Timer της SCAN ABEE

Σε συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας του ομίλου EPSILON NET μετά και την ίδρυση της εξειδικευμένης θυγατρικής εταιρίας EPSILON HR, μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία έρχεται να αλλάξει το
status quo στην αγορά της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Μισθοδοσίας και Ωρομέτρησης στην Ελλάδα: Η ολοκλήρωση της συμφωνίας της Epsilon HR με την SCAN ABEE. Συγκεκριμένα, η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει τόσο τη μεταβίβαση του πηγαίου κώδικα όσο και του συνόλου των δικαιωμάτων των λογισμικών SCAN HRMS και SCAN TIMER στην EPSILON HR.

Με τα δεδομένα της νέας συμφωνίας, η EPSILON HR, μετά και την απόκτηση του πηγαίου κώδικα και των δικαιωμάτων των εφαρμογών της SCAN ABEE, διαθέτει πλέον μια υπερπλήρη γκάμα προϊόντων στην αγορά λογισμικού για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και τη Μισθοδοσία και αναδεικνύεται στον κορυφαίο πάροχο λύσεων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Μισθοδοσίας και Ωρομέτρησης στην Ελλάδα.

Στόχος της Epsilon HR είναι να καλύψει πλήρως τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά σε θέματα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μισθοδοσίας και Ωρομέτρησης, τόσο σε θέματα τεχνολογίας, όσο και σε επιστημονική υποστήριξη. Με μοναδικά πλέον ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, θα εξυπηρετεί τόσο τους χρήστες των εφαρμογών Epsilon Business HRM, Epsilon PYLON HRM, όσο και τους χρήστες των εφαρμογών SCAN HRMS και SCAN TIMER.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα