H EPSILON HR πραγματοποιεί το άνοιγμά της στην φαρμακευτική αγορά μέσω μιας μεγάλης συνεργασίας με την PHARMANEL.

Η Epsilon HR ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την υλοποίηση του έργου μισθοδοσίας της Ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Pharmanel που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

H Epsilon HR ανέλαβε την υλοποίηση του έργου χρησιμοποιώντας το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης μισθοδοσίας και ανθρώπινων πόρων, BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ. Η Epsilon Net πραγματοποιεί με αυτή τη συνεργασία το άνοιγμά της και στον κλάδο των φαρμακευτικών εταιρειών.

H Epsilon HR ανταποκρίθηκε άμεσα και με συνέπεια στις εξειδικευμένες ανάγκες του έργου εκπληρώνοντας στο έπακρο όλες τις απαιτήσεις του τμήματος HR & Μισθοδοσίας της Pharmanel που χειρίζεται μεγάλο αριθμό εργαζομένων. Ιδιαίτερη πρόκληση αποτέλεσε η προσαρμογή του κυκλώματος των εξοδολογίων στις υφιστάμενες εταιρικές εμπορικές διαδικασίες του πελάτη, αίτημα που καλύφθηκε πλήρως από την απόλυτα καταρτισμένη ομάδα της Epsilon Net.

Το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης BUSINESS ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ αποδεικνύει με αυτόν τρόπο την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά του στην κάλυψη αναγκών και σε κάθετες αγορές όπως αυτή της φαρμακευτικής. Οι προηγμένες και καινοτόμες δυνατότητές του είναι σε θέση να παρέχουν ουσιαστικές λύσεις άμεσα και έγκυρα, απλοποιώντας τη διαχείριση του τμήματος.

Ο Οικονομικός Διευθυντής της Pharmanel, κ. Μανώλης Σφακάκης δήλωσε ότι : « Η εγκατάσταση του λογισμικού, έγινε στα πλαίσια της αυτοματοποίησης της διαδικασίας των εξοδολογίων και της διαχείρισης αιτήσεως κανονικών αδειών, η αυτοματοποίηση πέρα από την εξοικονόμηση κόστους, στοχεύει στην βελτίωση της ικανοποίηση των εργαζομένων. Τέλος, μελλοντικά το σύστημα σχεδιάζεται να επεκταθεί και σε άλλες λειτουργίες όπως στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας αξιολόγησης»

Μία ακόμη συνεργασία που αποτυπώνει απόλυτα τη δυναμική διείσδυση της Epsilon Net στις μεγάλες επιχειρήσεις και για το 2016 και έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο εγκαταστάσεων Μισθοδοσίας & HRM που έχει ξεκινήσει την ανάπτυξή του από το 2009.

H Epsilon HR, ως μέλος του ομίλου της Epsilon Net, δεσμεύεται να συνεχίσει να ανταποκρίνεται άμεσα στις εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας υπηρεσίες που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, μεγιστοποιώντας την αξία και την ικανοποίηση των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα