3 Βραβεία για την Epsilon Net στα Bite Awards 2016

Η Epsilon Net συνεχίζει τις διακρίσεις της με την τέταρτη και επιτυχημένη παρουσία της στα Business IT Excellence Awards 2016. Επαναλαμβάνοντας την περσινή συνταγή κατέκτησε τρία βραβεία στις κατηγορίες «Προμηθευτής Cloud Υπηρεσιών», «Προμηθευτής Λογισμικού», «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών».

Η Epsilon Net ως κορυφαίος πάροχος λογισμικού στην αγορά μετουσιώνει τον στρατηγικό στόχο της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες, σε παρακαταθήκη για την νέα γενιά λογισμικών. Με την πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, η Epsilon Net καλύπτει συνολικά τις ανάγκες μηχανογράφησης κάθε είδους επιχείρησης. Το βραβείο στην κατηγορία Προμηθευτής Λογισμικού, παρέλαβε ο κ. Αμανάτιος Αμανατίδης, Διευθυντής Τεχνολογίας.

Στην κατηγορία "Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών", το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δημοσθένης Ρέντας, Service & Support Director. Συνεχίζοντας την παράδοση στην εξυπηρέτηση πελατών με την ακατάπαυστη παροχή διακεκριμένης ποιότητας, η Epsilon Net αποκτά πλέον «κτητορικόν δίκαιον» στην γνώση, την ποιότητα και την επιστημονικότητα του απαιτητικού τομέα της υποστήριξης.

Τέλος, στις υποδομές για το έργο της Epsilon Net και συγκεκριμένα στην κατηγορία "Προμηθευτής Cloud Υπηρεσιών" το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Νικόλαος Μίχος. H παρούσα βράβευση αφορά τις τεχνολογίες PYLON Cloud και Epsilon Cloud, οι οποίες αναδεικνύουν την καινοτομία, την συνέπεια στις επενδύσεις και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει η Epsilon.

Οι βραβεύσεις λειτουργούν ως πρόκληση για την Epsilon Net, που εξακολουθεί να βελτιώνει της υπηρεσίες και τα προϊόντα της με γνώμονα την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα