Συνεργασία Υψηλής Τεχνολογίας μεταξύ EPSILON HR & INTRAKAT

Η Intrakat, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα και μέλος του ομίλου INTRACOM HOLDINGS, εμπιστεύτηκε την κάλυψη των αναγκών μισθοδοσίας της στην Epsilon HR εγκαθιστώντας την πρωτοποριακή πλατφόρμα PYLON HRM.

Η Epsilon HR, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που της ανατέθηκε και λαμβάνοντας υπόψιν της τις υψηλές απαιτήσεις της εταιρείας Intrakat, πέτυχε απόλυτα στους στόχους που της ζητήθηκαν. Η εφαρμογή PYLON HRM προσφέρει την πλήρη κάλυψη κάθε είδους απασχόλησης περικλείοντας όλες τις περιπτώσεις των ειδικών κατηγοριών μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Επιπλέον, σε έναν όμιλο που διαθέτει 12 εταιρείες και απασχολεί περίπου 350 εργαζόμενους, η Epsilon HR δίνει την δυνατότητα συγχρονισμού και μαζικού υπολογισμού καθώς και ενημέρωσης όλων των εταιρειών, αλλά δίνει και τη δυνατότητα διαχείρισης των μισθών ξεχωριστά για κάθε εταιρεία και διεξοδικά ανά υποκατάστημα.

Από την Epsilon HR ζητήθηκε ακόμα ο σχεδιασμός πλήρους παραμετροποίησης για πολιτικές αποδοχών, υπερωριών, παροχών, δανείων, αδειών ανά εταιρεία, ανά υποκατάστημα και ανά εργαζόμενο. Σημαντικό, δε, ρόλο διαδραμάτισε η παραμετροποίηση για το monitoring εταιρειών. Μέσω της πλήρως εξελιγμένης εφαρμογής μισθοδοσίας της Epsilon HR, παρέχονται πολλαπλές τυποποιημένες εκτυπώσεις από τις πιο απλές έως και τις πλέον απαραίτητες από Δημόσιο Οργανισμό.

Επιλέγοντας την εφαρμογή PYLON HRM, η Intrakat αποκτά ένα πολύτιμο εργαλείο που της επιτρέπει την διασφάλιση των ορθών αποτελεσμάτων και την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα