Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 3ο Εργατικό Forum της Epsilon HR

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου, στο Divani Caravel Hotel, το 3ο Εργατικό Forum της Epsilon HR, μέλους του ομίλου εταιρειών Epsilon Net, με εισηγητές τον κο Βασίλη Πρασσά, Εμπορικό Διευθυντή της Epsilon Net και Σύμβουλο εργασιακών θεμάτων, τον κο Πέτρο Ραπανάκη, Επιστημονικό συνεργάτη της Epsilon HR και σύμβουλο εργασιακών θεμάτων, τον κο Κωνσταντίνο Αγραπιδά, Διευθυντή Αμοιβών Υπουργείου Εργασίας, τον κο Γιάννη Καρούζο, Εργατολόγο και τον κο Παναγιώτη Παντελή, Φοροτεχνικό.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κος Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, ο κος Δημήτρης Τσαμόπουλος, Πρόεδρος Ε.Φ.Ε.Ε.Α. και ο κος Δημήτρης Μπούρλος, Εργατολόγος, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε και η εισήγηση του κου Βαγέλλη Μόρφη, Οικονομικού Διευθυντή της Microsoft Hellas. Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο κος Γιάννης Παχουλάκης, δημοσιογράφος Ant1.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερες από 400 μεγάλες επιχειρήσεις με παρουσία διακεκριμένων στελεχών τους, όπως οικονομικοί διευθυντές, διευθυντές HR, προϊστάμενοι μισθοδοσίας, δικηγόροι, εργασιακοί σύμβουλοι, καθώς και 700 φοροτεχνικοί και οικονομολόγοι.

Οι ομιλίες των εισηγητών αφορούσαν την επίκαιρη θεματολογία στο εργασιακό πλαίσιο, καθώς και τις επικείμενες αλλαγές της ασφαλιστικής νομοθεσίας, όπως αυτές θα εφαρμοστούν από 1/1/2017. Μετά το τέλος των εισηγήσεων απαντήθηκε πλήθος ερωτημάτων που έθεσαν οι συμμετέχοντες, ενώ υπήρξε δέσμευση της Epsilon HR για άμεση απάντηση όλων των ερωτημάτων, τα οποία και θα αναρτηθούν στο φορολογικό και οικονομικό portal, www.e-forologia.gr

Κατά την εκδήλωση, έγινε από τον κο Χρήστο Γιατρά, Sales Manager της Epsilon HR, παρουσίαση της πλατφόρμας PYLON HRM, η οποία αποτελεί την αρτιότερη εφαρμογή Μισθοδοσίας & HRM για επιχειρήσεις και ομίλους εταιρειών.

Η Epsilon HR ανανεώνει το ραντεβού της με τους επαγγελματίες και τις εταιρείες του χώρου της Βορείου Ελλάδος στο επόμενο Εργατικό Forum που θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη στις 16 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα