Eγκατάσταση της εφαρμογής PYLON της Epsilon Net στην εταιρεία ‘‘Χ. Κονταλώνης ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε’’

Η εταιρεία ‘‘Χ. Κονταλώνης ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε’’, βασιζόμενη στην παράδοση των 75 ετών στο χώρο των μεταφορών και με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη, έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της, ανταποκρινόμενη με συνέπεια, ταχύτητα και αξιοπιστία τόσο στο χώρο των Εθνικών όσο και στο χώρο τω Διεθνών Μεταφορών μέσω της θυγατρικής της REGINA TRANS L.T.D. με υποκατάστημα στο Kostenets της Βουλγαρίας.

Διαθέτοντας ιδιόκτητες φυλασσόμενες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις 15.000τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής και έχοντας στο δυναμικό της 25 ιδιόκτητα και πλήθος από μόνιμα συνεργαζόμενα, αυστηρά επιλεγμένα φορτηγά αυτοκίνητα και πλήρως εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μπορεί και διασφαλίζει ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες στον κλάδο της Μεταφοράς. Από την Epsilon Net ζητήθηκε να καταστήσει εφικτή την παρακολούθηση των οχημάτων με ακρίβεια και την ροή εργασιών των οδηγών κατά την διάρκεια των δρομολογίων - πωλήσεων.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής PYLON Commercial πραγματοποιήθηκε από την Supervisor SA και πέτυχε την εκμηδένιση των λαθών κατά την διάρκεια των δρομολογίων, την παρακολούθηση των αντικαταβολών κατά την παράδοση, την ακρίβεια των συναλλαγών σε εισπράξεις και αξιόγραφα. Επιπλέον, επετεύχθη η παροχή συνολικής εικόνας των προμηθευτών ταυτόχρονα με το monitoring των πελατών τους.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα