Το PYLON Commercial εργάζεται και στο χώρο των ανταλλακτικών

Η εταιρεία Λουκάς Α.Ε., με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην πώληση ανταλλακτικών στο γεωργικό, υδραυλικό και βιομηχανικό τομέα εμπιστεύτηκε την εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης PYLON Commercial της Epsilon Net.

Η παρακολούθηση πελατών χονδρικής και λιανικής πώλησης θεωρήθηκε πρώτος στόχος της συνεργασίας ώστε να υφίσταται ευκολότερα ο έλεγχος και κατ’ επέκταση οι διορθωτικές κινήσεις της επιχείρησης. Έπειτα ακολούθησε η παρακολούθηση διαφορετικών τιμοκαταλόγων και η κωδικοποίηση των ειδών που αυτοματοποίησαν τις διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα, αναφάνηκαν σημαντικές πληροφορίες προς όφελος της επιχείρησης. Η παρακολούθηση και ο συγχρονισμός των ειδών σε τιμές αγοράς και ιδίων ειδών μαζί με την παρακολούθηση Γενικής Λογιστικής με νέα Ελληνικά Πρότυπα από εσωτερικό λογιστήριο με βιβλία Διπλογραφικά (Γ’ κατηγορίας) ανέδειξαν τις ανάγκες και βοήθησαν ώστε να παρθούν αποφάσεις με στοιχεία της αγοράς για την βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη λειτουργία της εταιρείας. Τέλος, η συνολική εικόνα της επιχείρησης με αναφορές προς την διοίκηση παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των προμηθευτών και πελατών της.

Ως εκ τούτου, για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε η τεχνολογική υπεροχή της πλατφόρμας PYLON της Epsilon Net μέσα από την προσαρμοστικότητά της στις τρέχουσες ανάγκες και στο μέγεθος της εκάστοτε επιχείρησης. Η υλοποίηση της εγκατάστασης της εφαρμογής πραγματοποιήθηκε από τον διακεκριμένο συνεργάτη της Epsilon Net, SoftNet.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα