Στον χώρο των τροφίμων μέσω της ΚΠ ΜΑΡΚΕΤ το PYLON Retail

Η εταιρεία ΚΠ ΜΑΡΚΕΤ, με πολυετή παράδοση στο χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης τροφίμων και γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της στο χώρο της πώλησης τροφίμων, πάντα με γνώμονα τη συνέπεια, την ταχύτητα και την αξιοπιστία.

Διαθέτοντας άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις 500 τ.μ. μέτρων στην Λαμία και ένα πλήρως εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η ΚΠ ΜΑΡΚΕΤ μπορεί και διασφαλίζει ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες στους καταναλωτές, αλλά και στις επιχειρήσεις της Λαμίας.

Ζητήθηκε από την Epsilon Net η οργάνωση της εταιρείας για την εντατική λιανική και χονδρική πώληση με ταχύτητα και αξιοπιστία. Στόχος της εφαρμογής PYLON Retail -επιπέδου Αdvanced- ήταν η απρόσκοπτη λειτουργία, η ακρίβεια, η αμεσότητα και η ταχύτητα στις συναλλαγές. Η αυτοματοποιημένη ενημέρωση ζυγών, η ενημέρωση των τιμών των προϊόντων ανά ημερομηνία για την κάλυψη των φυλλαδίων της επιχείρησης ήταν τα πλεονεκτήματα που καθιστούν το PYLON Retail ανταγωνιστικότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα της αγοράς.

Επιπλέον ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσέφερε η εμπορική εφαρμογή ήταν η παρακολούθηση ειδών με πολλαπλά barcodes και ανά προμηθευτή, η αυτοματοποιημένη πώληση από ζυγιζόμενα είδη και η εκτύπωση ετικετών για τα ράφια του καταστήματος, βάσει κριτηρίων. Επιπλέον, επετεύχθη ο στόχος της παροχής συνολικής εικόνας της επιχείρησης με αναφορές προς την διοίκηση, λειτουργία που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των προμηθευτών και πελατών της. Το έργο της εγκατάστασης ανέλαβε με επιτυχία η εταιρεία Hellas Networks.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα