Gold Βραβείο Αύξησης Πωλήσεων στα Sales Excellence Awards 2017

Μία πολύ σπουδαία διάκριση απέσπασε η Epsilon Νet στον διαγωνισμό των Sales Excellence Awards 2017, κερδίζοντας το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων».

Η συγκεκριμένη διάκριση της Epsilon Net, θέτει την εταιρεία δίπλα στα ισχυρότερα ονόματα της Ελληνικής αγοράς και αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους τους εργαζόμενους της Epsilon Net που προσπαθούν καθημερινά για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στη λαμπρή βραδιά της απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 29 Μαρτίου 2017, το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της Epsilon Net κος Βασίλης Πρασσάς.

Ο κ. Πρασσάς κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε: «Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στη ραγδαία αύξηση πωλήσεων που σημειώνει εδώ και μια σειρά ετών. Σε αυτό συνετέλεσαν 3 βασικοί πυλώνες: η καινοτομία στην τεχνολογία μέσω της νέας πλατφόρμας PYLON που έχει διεισδύσει με πολύ μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά, οι σημαντικές επενδύσεις της εταιρείας κατά την τελευταία 4ετία στο R&D, το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που οφείλεται στις νέες τεχνολογίες που έχουν ενσωματωθεί και, κυρίως, στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που αποτελεί και τη μεγάλη μας περιουσία. Το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.»

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα