H Epsilon Net κατακτά τη 2η θέση ως “Best Workplace 2017” στην κατηγορία εταιρειών άνω των 251 εργαζομένων

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Epsilon Net βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, ως “Best Work Place 2017”, ανεβαίνοντας στη 2η θέση της λίστας με τις κορυφαίες εταιρείες στην κατηγορία άνω των 251 εργαζομένων, δείχνοντας την προτεραιότητα της στον άνθρωπο-εργαζόμενο.

Το Great Place to Work είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος, η οποία διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από 30 χρόνια, ενώ στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα για 15η συνεχή χρονιά.

Η Epsilon Net αναπτύσσεται με αλματώδη ρυθμό τα τελευταία χρόνια και σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής σε έργα ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Με την 2η θέση στην κατάταξη του βραβείου καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών, αποδεικνύει ότι συνεχίζει να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τις σχέσεις της εταιρείας με τους εργαζομένους της, όπως αναφέρει σε συνέντευξη της η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Epsilon Net, κα. Βασιλική Αναγνώστου, «Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο πάθος, τη δημιουργικότητα και τα χαμόγελα των ανθρώπων μας, καθώς καταφέραμε να συνδέσουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του κάθε εργαζόμενου με το εταιρικό όραμα».

Η διοίκηση είναι καθημερινά δίπλα στους εργαζόμενους με στόχο την καλύτερη επικοινωνία, την ανάδειξη πρωτοβουλιών και τη διασφάλιση του καλύτερου δυνατού εταιρικού κλίματος, γι’αυτό και αφιερώνει αυτή την διάκριση στους 370 εργαζομένους της και τους ευχαριστεί για τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη που δείχνουν καθημερινά.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα