Η Epsilon Net ηγέτης και στον κλάδο της Εκπαίδευσης

Η Epsilon Net ως ηγέτιδα εταιρία στον Λογιστικό και Χρηματοοικονομικό κλάδο προσφέρει από το 1992 υπηρεσίες εκπαίδευσης σε όλη την ελληνική επικράτεια. Τα σεμινάρια, οι ημερίδες, οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί τίτλοι, τα webinar, καθώς και όλες οι υπηρεσίες της εκπαίδευσης έχουν σκοπό να επιμορφώσουν τους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά παράλληλα να οδηγήσουν τους απόφοιτους των χρηματοοικονομικών σχολών στην σωστή επιλογή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Η Epsilon Net Training παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των 2ων Education Business Awards 2017 που διεξήχθησαν την Παρασκευή 5 Μαΐου στον πολυχώρο Αθηναϊς. Έπειτα από την επιτυχία του 2016, βραβείο “ Online & Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση”, η Epsilon Net training βραβεύτηκε και φέτος στην κατηγορία "Εκπαίδευση στον Χρηματοοικονομικό και Λογιστικό Κλάδο". Με το παρόν βραβείο αναδεικνύει την αξία του διαμοιρασμού της γνώσης, θεωρώντας τον ως στοιχείο πολιτισμού και εξέλιξης.

Η Epsilon Net συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα, ώστε να προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία που απλοποιούν τις καθημερινές λειτουργίες μιας επιχείρησης.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα