Το PYLON στην γραμμή παραγωγής

Η εταιρεία ‘‘ΒΙ.Ε.ΠΑ. - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ’ με πολυετή παράδοση στον σχεδιασμό γραμμών παραγωγής επέλεξε το PYLON Commercial για την μηχανογράφηση της. Η ΒΙ.Ε.ΠΑ έχοντας άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό προσφέρει λύσεις και δυνατότητες αναβάθμισης του υπάρχοντος μηχανολογικού εξοπλισμού ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες. Με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και βελτιστοποίηση για εργονομία και απόδοση, έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της στο χώρο των βιομηχανικών εφαρμογών παραγωγής και μηχανών συσκευασίας με δραστηριότητες στην Ελληνική αλλά και στην αγορά του Εξωτερικού.

Με την εγκατάσταση του PYLON Commercial επιτεύχθηκε η παρακολούθηση των έργων-projects καθώς και η διαχείριση του κόστους σε μία εργασία σχεδίασης – κατασκευής ώστε να προσδιοριστεί το ακριβές κόστος των υπηρεσιών, των διαδικασιών και της παραγωγής. Επίσης οργανώθηκε το κύκλωμα αποθήκης με δυνατότητα παρακολούθησης ειδών σε προδιαγραφές SET-KIT καθώς και η δημιουργία παραστατικών σύνθεσης και ανάλωσης.

Σημαντικό εργαλείο παραμετροποίησης είναι οι ERG (Easy Report Generator) εκτυπώσεις. Είναι σχεδιασμένες σε μορφή pivot απεικονίζοντας την συνολική εικόνα των τμημάτων με report ώστε η διοίκηση να έχει τον τελικό έλεγχο του κόστους.
Την εγκατάσταση πραγματοποίησε ο συνεργάτης της Epsilon Net, Mais -business solutions.

Δείτε επίσης

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα