Το Chrispy World Beach Resort στον κόσμο του PYLON

Το Chrispy World Beach Resort βρίσκεται στο Κολυμπάρι, 24 χιλιόμετρα από τα Χανιά. Ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην Κρήτη, με 3 διαφορετικές πτέρυγες, τη Riviera, Village και Palace, δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν, όπως επιθυμούν, τις πολυτελείς υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Το Chrispy World Beach Resort επέλεξε για την μηχανογράφηση του μία εφαρμογή που συνδυάζει και καλύπτει ταυτόχρονα τις λειτουργίες του ξενοδοχείου, με τις αυξημένες απαιτήσεις της μεγάλης εμπορικής εταιρίας του ιδίου ομίλου. Με το PYLON Hospitality εγκαταστάθηκαν εργαλεία εμπορικής διαχείρισης όπως, φυσική απογραφή, διαχείριση παρτίδων καθώς και λογιστικές λειτουργίες όπως γενική λογιστική, ισολογισμούς και διαχείριση δαπανών. Με οδηγό την ικανότητα προσαρμογής του PYLON, ενεργοποιήθηκε το PYLON Mobile Order με όλες τις δυνατότητες ασύρματης παραγγελιοληψίας για την άμεση εξυπηρέτηση των εξωτερικών πωλητών . Επίσης με την δυνατότητα επιμερισμού εξόδων – δαπανών σε είδη αποθήκης και παρακολούθησης των προβλέψεων επιτεύχθηκε, η ορθή παρακολούθηση και λήψη αποφάσεων για τη διαχείριση αποθεμάτων.

Δείτε επίσης

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα