Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού η εκδήλωση Κοπής Πίτας του Ομίλου Epsilon Net

Μέσα σε εορταστικό κλίμα με πρωτοφανή κέφι και διάθεση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση Κοπής Πίτας του Ομίλου Epsilon Net στο Grand Hotel της Θεσσαλονίκης. Σύσσωμο το πολυάριθμο προσωπικό της εταιρείας από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκε για να ανταλλάξει ευχές και να διασκεδάσει. Η Epsilon Net, βραβευμένη ως Great Place to Work, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε εκδηλώσεις επιβράβευσης των εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, κ. Ιωάννης Μίχος στην ομιλία του δήλωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω έναν-έναν προσωπικά για την αξιέπαινη δουλειά και την αφοσίωση που δείξατε και αυτή τη χρονιά. Τα λαμπρά αποτελέσματα μας ενθαρρύνουν όλους να εργαστούμε με ακόμη περισσότερη όρεξη, μένοντας πιστοί στο εταιρικό μας όραμα. Εύχομαι σε όλους σας υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική καταξίωση»

Η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Βασιλική Αναγνώστου στο ίδιο πνεύμα δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να ανήκω σε μια τόσο μεγάλη και αποτελεσματική ομάδα, στην οποία όλοι νιώθουμε σαν οικογένεια. Και το 2018, το χαμόγελό μας, το ήθος μας, το πάθος μας για πρόοδο θα μας οδηγήσουν και πάλι στην κορυφή της πληροφορικής».

Μετά τις ομιλίες της Διοίκησης του Ομίλου, ακολούθησε πάρτυ για όλους μέχρι πρωίας και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα