Στην Epsilon Net απονεμήθηκε το 2ο Βραβείο των Best Workplaces

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απρίλιου η 16η απονομή των Βραβείων Best Workplaces στην Ελλάδα. Η Epsilon Net απέδειξε για άλλη μια φορά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, καθώς διακρίθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά και συγκεκριμένα φέτος διατήρησε τη 2η θέση για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών. Το βραβείο παρέλαβαν η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Βασιλική Αναγνώστου και ο Γενικός Διευθυντής PYLON, κος Νικόλαος Μίχος.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, η κα. Αναγνώστου δήλωσε: «Η βράβευση αυτή μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη και τη δέσμευσή μας να διατηρήσουμε το άριστο περιβάλλον, να εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές διοίκησης, αλλά και να προσφέρουμε σημαντικές παροχές προς τους ανθρώπους μας. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή την διάκριση στους 400 εργαζομένους της Epsilon Net και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη, το χαμόγελο και το πάθος που αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας».

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Epsilon Net, κος Ιωάννης Μίχος.

Η λίστα των Best Workplaces είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες. Πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντα του και ανάδειξης των επιχειρήσεων που έχουν στόχο την προώθηση της κουλτούρας ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη βράβευση για την Epsilon Net αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι στο DNA της εταιρίας δεν αποτυπώνεται μόνο η επιχειρηματική επιτυχία, αλλά και η προσήλωση στις εργασιακές αξίες.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα