Το PYLON Commercial στην Σαντορίνη με τον Όμιλο Canaves Oia

Tα πολυτελή Canaves Oia Hotel και Canaves Oia Suites βρίσκονται στα βράχια της Οίας στη Σαντορίνη με θέα τη γραφική Καλντέρα. Το Canaves Oia Hotel και το Canaves Oia Suites διαθέτουν 18 και 32 σουίτες, αντίστοιχα, αναδεικνύοντας με τον σχεδιασμό τους μια νέα τάση στην πολυτέλεια και την κομψότητα.



Ο Όμιλος Canaves Oia εμπιστεύτηκε το PYLON Commercial και τον πιστοποιημένο συνεργάτη της Epsilon Net, Software Solution που ολοκλήρωσε την εγκατάσταση.

Με την επιλογή του PYLON Commercial ο Όμιλος Canaves Oia ενοποίησε όλα τα δεδομένα του, ώστε να έχει πλήρη εικόνα της επιχείρησης και των αποτελεσμάτων. Επίσης, μηχανογραφήθηκαν οι λογιστικές διαδικασίες δίνοντας Online αποτελέσματα. Επιτεύχθηκε η πληροφόρηση για τα Profit & Loss του ομίλου κατανεμημένα ανά εταιρεία και υποκατάστημα. Η χρηματοοικονομική πληροφόρηση σε πραγματικό απεικόνισε όλη οικονομική κατάσταση προσδίδοντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα να προχωρήσει σε σχεδιασμού βάση πλάνου και δεδομένων.

Δείτε εδώ μερικές από τις επιχειρήσεις φιλοξενίας που έχουν εμπιστευτεί τις λύσεις της πλατφόρμας PYLON για τη μηχανογράφηση και την οργάνωσή τους.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα