Το PYLON Commercial στον κλάδο των φωτοβολταΐκών με την PORFYRIS CONSTRUCTIONS

Η φιλοσοφία της PORFYRIS CONSTRUCTIONS – ENERGY δημιουργεί έργα υψηλών αποδόσεων και ποιότητας, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της κατασκευής. Εξειδικεύεται στην μελέτη,το εμπόριο και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως επίσης στην κατασκευή ιδιωτικών και δημοσιών έργων.

Η PORFYRIS CONSTRUCTIONS – ENERGY επέλεξε το PYLON Commercial για την μηχανογράφηση της. Οι εμπορικοί δείκτες σε συνδυασμό με την διαχείριση του πελατολογίου έδωσαν άμεσα μια συνολική εικόνα της επιχείρησης ώστε να πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση και να χαραχθεί η νέα στρατηγική πορεία της επιχείρησης. Στα πλαίσια της εγκατάστασης, ο κ. Αθανάσιος Β. Πορφύρης δήλωσε: "Με την εγκατάσταση του PYLON Commercial, η εταιρίας μας κατάφερε να έχει μία σύγχρονη εφαρμογή μηχανογράφησης. Οι καταχωρήσεις και τιμολογήσεις των πελατών πραγματοποιούνται με μία εύχρηστη και γρήγορη διαδικασία".

Ανακαλύψτε το εύρος των εγκαταστάσεων του PYLON Commercial εδώ!

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα