Τα ARIA HOTELS εμπιστεύθηκαν το PYLON hospitality

Aria Hotels αποτελούν μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (Πλάκα – Σύνταγμα), στην Κρήτη (Χανιά – Ηράκλειο – Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο – Σέριφο – Σαντορίνη), στην Ήπειρο (Ζαγόρι) και σύντομα και στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη).



Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο μέσα στα πλαίσια της σύγχρονης κοινωνίας. Προτεραιότητά μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας.

Στα Aria Hotels η πολυτέλεια γίνεται συνώνυμη με την αυθεντικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Aria Hotels μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ariahotels.gr, αλλά και στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook , Instagram, LinkedIn και Twitter.



Τα Aria Hotels εμπιστεύτηκαν το PYLON Hospitality και τον πιστοποιημένο συνεργάτη της Epsilon Net, Software Solution P.C. που ολοκλήρωσε την εγκατάσταση. Με την επιλογή του PYLON Hospitality, πραγματοποιήθηκε η ενοποίηση όλων των ξενοδοχείων του ομίλου σε κοινή βάση με σκοπό την λήψη κοινών αποτελεσμάτων και εκτυπωτικών τόσο σε λογιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πλάνου διαθεσιμότητας.

Η επιλογή της ενιαίας πλατφόρμας έγινε για να καλυφθεί η ανάγκη της επιχείρησης αναφορικά με την παρακολούθηση όλων των τμημάτων εσόδων (εστιατόρια, μπαρ) και τη διαχείριση του πελατολογίου μέσω του αναλυτικού CRM του PYLON. Επίσης, ενεργοποιήθηκε η οντότητα της λογιστικής, ώστε να γίνεται αυτόματα η μεταφορά όλων των κινήσεων για εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και για αξιόπιστη ενημέρωση.

Η ανάγκη για συνδυασμό Hotel και Restaurant λόγω των αυξημένων απαιτήσεων για άμεση ενημέρωση χρεωστικών μέσω ασύρματης παραγγελιοληψίας, βρήκε απόλυτη κάλυψη στο PYLON Hospitality με το module Restaurant.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες που παρέχει το PYLON Hospitality, επιλέχθηκαν από την επιχείρηση για την σύνδεση με τις μηχανές κράτησης με σκοπό την βέλτιστη οργάνωση και διαχείριση των κρατήσεων/δωματίων.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα