Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Περιβαλλοντική Συνείδηση

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και η Περιβαλλοντική πολιτική της Epsilon Net διαχέεται σε όλες τις πτυχές της εταιρικής δραστηριότητας. Ευαισθητοποίηση του προσωπικού, τοποθέτηση εντός της εταιρείας κάδους ανακύκλωσης χαρτιού και μπαταριών, ενσωμάτωση στην εταιρική προσωπική υπογραφή των εργαζομένων τη φράση «think before you print», επιλογή ειδικών λαμπτήρων για το φωτισμό των χώρων με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και διάσπαρτες σημάνσεις μέσα στους χώρους προς υπενθύμιση όλων να απενεργοποιούνται οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι μερικές από τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Κοινωνική Προσφορά

Μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Epsilon Net είναι η ευαισθησία που δείχνει στον τομέα της υγείας:

· Διοργανώνει αιμοδοσίες προσωπικού με σκοπό την άμεση διάθεση αίματος και αιμοπεταλίων σε εργαζόμενους ή συγγενείς εργαζομένων αλλά και τρίτους.

· Διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης των εργαζομένων της για θέματα υγείας.

· Συλλέγει πλαστικά καπάκια τα οποία δίνονται σε συλλόγους και φορείς με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Μέσω της Εβδομάδας Αλληλεγγύης που διοργανώνεται κάθε χρόνο αλλά και του projectHelping Santa” που τρέχει κάθε Χριστούγεννα στέκεται σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, σχολικά είδη και παιχνίδια.

Παραχωρεί λογισμικά προγράμματα αλλά και δωρεάν εκπαίδευση για τη χρήση τους σε συλλόγους όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, τον «Αρκτούρο», την «Εταιρεία Σπαστικών Β.Ε.».

Διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα φιλανθρωπικό bazaar σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Συμβολή στην παιδεία

Στην προσπάθειά της να ενισχύσει τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων:

· Συνεργάζεται με εκπαιδευτικούς φορείς και παρέχει πρόσβαση σε φοιτητές τους στους χώρους της εταιρείας ώστε να αποκτούν εξοικείωση με εργασιακές συνθήκες.
· Παρέχει εφαρμογές εκμάθησης λογιστικών, φορολογικών και εργατικών θεμάτων σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας ενώ παράλληλα με την συμβολή της εμπλουτίστηκαν βιβλιοθήκες Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι..
· Πραγματοποιεί στις εγκαταστάσεις της δωρεάν εκπαιδεύσεις για νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας στον λογιστικό κλάδο.
· Προχώρησε σε δωρεά υπολογιστών και συστημάτων hardware αλλά και επίπλων σε σχολεία και σε συλλόγους.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Συμβολή στον Αθλητισμό

Η Epsilon Net στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό υποστηρίζοντας ενεργά αθλητικούς συλλόγους μέσω χορηγιών ενώ συνεργάζεται με ορισμένους από αυτούς ώστε να δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της να αθλούνται στους χώρους τους δωρεάν.

Τέλος, θέλοντας να δείξει έμπρακτα την ευαισθησία της σε άτομα με ειδικές ανάγκες, προχώρησε σε χορηγία ενός αθλητή τοξοβολίας από το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Μακεδονίας Θράκης, ο οποίος λαμβάνει μέρος σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Δείτε επίσης

Πολιτική Ασφάλειας Δεδομένων

Πολιτική Ασφάλειας Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 2020

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 2020

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Διακυβέρνηση

Εταιρική Διακυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα