Η DIVANI COLLECTION HOTELS επιλέγει ScanHRMS από την Epsilon HR για τη Μισθοδοσία και τη Διαχείριση Προσωπικού της

Η Divani Collection Hotels, ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα, επέλεξε τη λύση ScanHRMS της Epsilon HR για να καλύψει τις ανάγκες της Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης και Διαχείρισης Προσωπικού.

Η Epsilon HR, θυγατρική της Epsilon Net, ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις του ξενοδοχειακού ομίλου για την εγκατάσταση μιας συνολικής λύσης, καθώς ο όμιλος DIVANI διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό περίπου 1.100 εργαζομένων σε 6 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και περίπου 1.500 δωμάτια, αίθουσες για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, σεμινάρια.

Κύριος στόχος της συνεργασίας ήταν μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης της έκδοσης της μισθοδοσίας με ενημέρωση των στοιχείων ωρομέτρησης των εργαζομένων και βέλτιστη οργάνωση του ηλεκτρονικού φακέλου του κάθε εργαζόμενου με πληροφορίες, όπως: εκπαίδευση, προϋπηρεσία, επιπλέον προσόντα, ψηφιοποιημένα έγγραφα, κλπ.

Στο έργο, επίσης, εγκαταστάθηκαν τερματικά ωρομέτρησης για την αυτόματη ενημέρωση του ScanHRMS και τον υπολογισμό των χρόνων απασχόλησης του κάθε εργαζόμενου, ενώ την ίδια στιγμή, αυτόματα γίνεται η μεταφορά των αποτελεσμάτων στη Μισθοδοσία για την άμεση και ορθή έκδοση της.

O Βαγγέλης Πίπας, Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Divani Collection Hotels δήλωσε συγκεκριμένα: «Το Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού ScanHRMS μπήκε σε παραγωγική λειτουργία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ανταποκρίνεται συνεχώς στις αυξημένες ανάγκες μας, αναβαθμιζόμενο με νέες λειτουργικότητες και ενημερώσεις με την νομοθεσίαγια εργατικά και ασφαλιστικά θέματα. Το σημαντικό όφελος από την χρήση του ScanHRMS, είναι η συνολική και συγκεντρωμένη πληροφόρηση αναφορικά με τον κάθε εργαζόμενο σε μία καρτέλα, αλλά και οι δυνατότητες χρήσιμου reporting για το σύνολο του προσωπικού (στοιχεία κόστους, χρόνου απασχόλησης, HR στατιστικών κτλ) δημιουργώντας την υποδομή για την περαιτέρω ανάπτυξη του συστήματος με την αξιοποίηση του HR. To ScanHRMS καλύπτει τις ανάγκες των ξενοδοχείων DIVANI και σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση από το Τμήμα Υποστήριξης της Epsilon HR, αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο για την διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου μας»

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα