Εντυπωσιακή ανταπόκριση στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ FORUM 2019 της Epsilon HR

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 28 και 30 Ιανουαρίου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, το 4ο Εργατικό Forum της Epsilon HR, μέλος του ομίλου εταιρειών Epsilon Net με εισηγητές τον κο Βασίλη Πρασσά, Εμπορικό Διευθυντή της Epsilon Net και Σύμβουλο Εργασιακών Θεμάτων, τον κο Πέτρο Ραπανάκη, Οικονομολόγο και Σύμβουλο Εργασιακών Θεμάτων και τον κο Κωνσταντίνο Αγραπιδά, Γενικό Διευθυντή Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κος Nίκος Μίχος, Γενικός Διευθυντής PYLON, ο κος Γιώργος Χριστόπουλος, μέλος ΔΣ της ΠΟΦΕΕ, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε και η σύντομη παρέμβαση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Epsilon Net, κ. Ιωάννη Μίχου με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας και θέμα το όραμα της Epsilon Net για το Λογιστικό Γραφείο και τις Επιχειρήσεις του Μέλλοντος. Στις ημερίδες παραβρέθηκε η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου.

Εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση του κοινού με πάνω από 900 συμμετοχές στη Θεσσαλονίκη και πάνω από 1.200 συμμετοχές στην Αθήνα! Οι συμμετέχοντες ήταν επαγγελματίες του ευρύτερου οικονομικού χώρου, μεταξύ των οποίων διακεκριμένα στελέχη μεγάλων εταιρειών, οικονομικοί διευθυντές, διευθυντές HR, προϊστάμενοι μισθοδοσίας, εργασιακοί σύμβουλοι, καθώς και φοροτεχνικοί και οικονομολόγοι.

Οι ομιλίες των εισηγητών επικεντρώθηκαν στα πιο επίκαιρα θέματα του εργασιακού πλαισίου, όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού, οι επεκτάσεις της κήρυξης υποχρεωτικών συμβάσεων για μεγάλες κατηγορίες εργαζομένων και οι αλλαγές στους ελέγχους των επιχειρήσεων με έμφαση στην παραβατικότητα των ωραρίων εργασίας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του FORUM, οι καταξιωμένοι εισηγητές απάντησαν σε πάνω από 300 ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες μέσω διαδραστικής πλατφόρμας, ενώ υπήρξε δέσμευση της Epsilon HR για άμεση απάντηση όλων των ερωτημάτων, τα οποία και θα αναρτηθούν στο φορολογικό και οικονομικό portal, www.e-forologia.gr

Κατά την εκδήλωση, ο κ. Δημήτρης Ταξίδης, PYLON Senior Analyst παρουσίασε live το Epsilon Cloud Import, τη νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία για την πλήρη αυτοματοποίηση της μεταφοράς αρχείου γέφυρας και ενημέρωσης της λογιστικής.

Μέγας Χορηγός των εκδηλώσεων ήταν η Edenred.

H Epsilon HR αναγνωρίζει την αποδοχή των ημερίδων αυτών από τους επαγγελματίες της αγοράς και δεσμεύεται να συνεχίσει τη διοργάνωση του FORUM, το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός για την επίκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση στα εργασιακά θέματα.

Δείτε βίντεο από τη διοργάνωση του FORUM στην Αθήνα ΕΔΩ!

Δείτε επίσης

PYLON Hybrid για τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη από την Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET

H Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ανέλαβε την υλοποίηση έργου στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή αναβάθμιση της επιχείρησης μέσω της αρτιότερης λύσης στην ελληνική αγορά για μεγάλες επιχειρήσεις, το PYLON Hybrid.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ, Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεάμηνου 2022: Ισχυρή ανάπτυξη με άνοδο 60% στον Κύκλο Εργασιών και αύξηση 92% στα Κέρδη προ Φόρων

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια και συνέχεια τον επιχειρηματικό του σχεδιασμό, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2022, σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, αποδεικνύοντας την ηγετική του θέση στον τομέα του Business Software στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας

Η EPSILON NET (εφεξής η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας («ΕΤΕ»)

Διαβάστε περισσότερα