300 μεγάλες εγκαταστάσεις Payroll/HRM το τελευταίο εξάμηνο από την Epsilon HR!

Η Epsilon Net συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και διευρύνει ραγδαία την παρουσία της με νέα σημαντικά έργα. Για άλλη μια φορά, μερικές από τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας εμπιστεύτηκαν την Epsilon HR, μέλους του ομίλου εταιρειών Epsilon Net για την αναβάθμιση της μηχανογράφησής τους σε συστήματα Μισθοδοσίας & HRM. Τα έργα περιελάμβαναν την προμήθεια των εφαρμογών λογισμικού PYLON HRM, Scan HRMS και Business Μισθοδοσία, καθώς και την πλήρη αντιμετώπιση των εξειδικευμένων απαιτήσεων των επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

H Epsilon HR εξυπηρετεί σήμερα το 73% των μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων εταιρειών, ενώ στο τέλος του 2018 ξεπεράστηκαν οι 5.500 εγκαταστάσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αγγίζοντας το 67% σε μερίδιο αγοράς.

Ενδεικτικά αναφέρονται 30 μεγάλα έργα σε επιχειρήσεις - leaders στον τομέα τους που ολοκληρώθηκαν το 2ο 6μηνο του 2018 από το σύνολο των 280 εγκαταστάσεων που υλοποιήθηκαν το ίδιο διάστημα σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις:

ΒΙΑΝΕΞ, COCO MAT, AIR LIQUIDE HELLAS, ΕΡΓΟΣΕ, UNI – PHARMA, MOTHERCARE, BED & BATH, SHERATON ROHDES, BELVEDERE HOTEL CRETE, ΣΠΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, TSAKOS COLUMBIA SHIPMANAGEMENT, SEAWORLD MANAGEMENT, ESA SECURITY SOLUTIONS, FGS SECURITY, DUST n CREAM, VITOM, ΣΟΥΡΩΤΗ, ARCALIA, ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ, OPEN BEYOND TV, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, LMW, FIGURA, ΚΑΟΥΣΗΣ ΑΕ, ΣΙΟΥΦΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ.

Ο εμπορικός διευθυντής της Epsilon HR και διακεκριμένος σύμβουλος εργασιακών θεμάτων κος Βασίλης Πρασσάς δήλωσε: «Άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακή αποδοχή των λύσεων της Epsilon HR από το σύνολο των επιχειρήσεων. Η τεχνολογική υπεροχή σε συνδυασμό με την υπεραξία που προσδίδει η επιστημονική υποστήριξη παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια σε συνδυασμό με την πλήρη αυτοματοποίηση διαδικασιών σε όλα τα τμήματα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων. Ακούμε τις ανάγκες τις αγορές και ενισχύουμε την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας με νέες καινοτόμες λειτουργίες όπως το σύστημα αυτοεξυπηρέτησης εργαζομένων (ESS) αλλά και την αποκλειστική και καινοτόμα υπηρεσία Cloud Business Εργάνη με κάλυψη αναγκών 24/7. Παράλληλα συνεχίζουμε τις ενημερωτικές δράσεις σε επίκαιρα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, ώστε να στηρίζουμε όλα τα στελέχη του κλάδου σε κάθε γωνιά της Ελλάδος».

Δείτε επίσης

PYLON Hybrid για τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη από την Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET

H Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ανέλαβε την υλοποίηση έργου στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή αναβάθμιση της επιχείρησης μέσω της αρτιότερης λύσης στην ελληνική αγορά για μεγάλες επιχειρήσεις, το PYLON Hybrid.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ, Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεάμηνου 2022: Ισχυρή ανάπτυξη με άνοδο 60% στον Κύκλο Εργασιών και αύξηση 92% στα Κέρδη προ Φόρων

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια και συνέχεια τον επιχειρηματικό του σχεδιασμό, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2022, σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, αποδεικνύοντας την ηγετική του θέση στον τομέα του Business Software στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας

Η EPSILON NET (εφεξής η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας («ΕΤΕ»)

Διαβάστε περισσότερα