Η Navy & Green επιλέγει PYLON ERP

H Navy & Green μια από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και πώλησης ανδρικών ενδυμάτων επέλεξε την ολοκληρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών PYLON ERP της Epsilon Net στοχεύοντας στην ενίσχυση της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας, στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών της και στην επιχειρηματική της εξέλιξη.

Η Navy & Green αναπτύσσεται με σταθερά βήματα και γρήγορους ρυθμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρόλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, με οδηγό τις αξίες της για ποιότητα, στυλ και την αφοσίωσή της στον πελάτη.

Η Epsilon Net με την ενοποιημένη πλατφόρμα εφαρμογών PYLON ERP έδωσε την δυνατότητα στη Navy & Green να αυτοματοποιήσει τις εταιρικές και διεταιρικές της διαδικασίες με τους πελάτες της, σε Ελλάδα και Κύπρο, στοχεύοντας στη μείωση του λειτουργικού της κόστους, προσφέροντας αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες στις Β2Β συναλλαγές της.

Το PYLON ERP χάρη στην υβριδική και Cloud (Microsoft Azure) λειτουργία του κατάφερε να μειώσει το κόστος συντήρησης του μηχανογραφικού της εξοπλισμού, ενώ διασφάλισε την αδιάλειπτη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο. Παράλληλα με την τεχνολογία rest API το PYLON ERP επικοινωνεί με εφαρμογές τρίτων όπως e-Shop, παροχής υπηρεσιών logistics και πλατφόρμα B2B για επικοινωνία με σημεία πώλησης Shop in Shop.

Με το PYLON ERP η Navy & Green διασφαλίζει ένα ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας, αποτελεσματική χρηματοπιστωτική διαχείριση, ενοποιημένα διεταιρικά αποτελέσματα και συνδυαστική πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο με τα προηγμένα εργαλεία Επιχειρηματικής Ευφυΐας (ΒΙ) τόσο στο Desktop όσο και σε Mobile συσκευές. Το PYLON ERP εξυπηρετεί το σύνολο των καταστημάτων της Navy & Green σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και τα κεντρικά γραφεία και αποθήκες.

Ο κ. Ευάγγελος Κουντουργιάννης, Οικονομικός Διευθυντής και υπεύθυνος δικτύου λιανικής, της Navy & Green , δήλωσε: «Η εταιρεία μας αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν γύρω μας. Ο χώρος της Μόδας απαιτεί ευελιξία και γρήγορη προσαρμογή στις διαφοροποιούμενες ανάγκες. Το PYLON ERP της Epsilon Net είναι ευέλικτο και επεκτάσιμο ώστε να μπορεί να στηρίζει τις στρατηγικές μας αποφάσεις εύκολα και γρήγορα, για την περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας.»

Η κα Βασιλική Αναγνώστου, Αν. Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την Navy & Green που εμπιστεύτηκε την Epsilon Net και το PYLON ERP. Η αποδοχή προκλήσεων που αφορούν εξειδικευμένες εγκαταστάσεις έχει αποτυπωθεί στο DNA μας. Με τη εγκατάσταση του PYLON ERP η τεχνολογία και η καινοτομία προσφέρεται ως βάση για επιχειρήσεις που επιθυμούν ανάπτυξη και εξέλιξη όπως η Navy & Green».

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Δυναμική επέκταση της Epsilon SingularLogic στα εξειδικευμένα πληροφοριακά συστήματα για τις επιχειρήσεις του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας

Πιστός στο όραμά του και με κινητήριο δύναμη τις νέες τεχνολογίες, ο Όμιλος EPSILON Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Σημαντική αύξηση μεγεθών στο εννεάμηνο του 2023 | +30% στον Κύκλο Εργασιών

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια τον επιχειρηματικό του σχεδιασμό, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2023, σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή του πορεία ως ο ηγέτης του τομέα του Business Software & Technology Systems στην Ελλάδα....

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου για την Απόκτηση Κλάδου Retail & Fuel από Epsilon SingularLogic

Δελτίο Τύπου για την Απόκτηση Κλάδου Retail & Fuel από Epsilon SingularLogic

Διαβάστε περισσότερα