Ο Όμιλος Εταιρειών Ε. ΠΑΪΡΗ επέλεξε την τεχνολογία Hybrid του PYLON ERP της Epsilon Net

Η E.Παΐρης ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1954 ως μια βιοτεχνία παραγωγής πλαστικών προϊόντων. Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στη παραγωγή πλαστικών φιαλών, δοχείων, πωμάτων, σάκων απορριμμάτων και έκτοτε καθιερώθηκε ως leader στην παραγωγή συναφών υλικών συσκευασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σήμερα, αποτελεί τον κύριο προμηθευτή εξειδικευμένων υλικών συσκευασίας σε εταιρείες όλων των βιομηχανικών κλάδων (Φαρμάκων, Τροφίμων, Απορρυπαντικών / Καθαριστικών, Λιπαντικών κ.α.). Ο όμιλος διαθέτει πιστοποιήσεις ISO και FSSC, καθώς επίσης και πιστοποιήσεις UN Approval και CRC Certificate για την παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων καθώς είναι πιστοποιημένος πανευρωπαϊκός προμηθευτής της Unilever.

Η real time παρακολούθηση της εξειδικευμένης παραγωγικής διαδικασίας σε συνδυασμό με την ανάγκη βελτιστοποίησης των διαδικασιών των εταιρειών του ομίλου, οδήγησαν την E.Παΐρης ΑΒΕΕ στην αναζήτηση ενός νέου μηχανογραφικού συστήματος το οποίο θα καλύπτει “end to end” τις καθημερινές λειτουργίες των διευθύνσεων, παρέχοντας την απαραίτητη πληροφόρηση για την λήψη στρατηγικών αποφάσεων από την διοίκηση της εταιρείας.

Η E.Παΐρης ΑΒΕΕ προχώρησε σε εκτενή αξιολόγηση μεταξύ Ελληνικών και ξένων λύσεων μηχανογράφησης, επιλέγοντας το PYLON ERP της Epsilon Net.

Το PYLON ERP προσφέρει πλήρες business functionality σε όλους τους τομείς που απαιτεί ο βιομηχανικός & εμπορικός κλάδος παρέχοντας ταυτόχρονα φιλικό περιβάλλον για το χρήστη αλλά και άμεση προσαρμογή του στις διαδικασίες της εταιρείας με υψηλό VFM (Value for Money) σχετικά με την επένδυση.

Η δυνατότητα ανάπτυξης του PYLON ERP μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες εξασφαλίζει στον όμιλο της E.Παΐρης ΑΒΕΕ τη μηχανογραφική υποδομή για την εφαρμογή του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξής της για τα επόμενα χρόνια.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα