Epsilon Smart: Ακολουθήστε την καμπάνια σε τηλεόραση και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για Δωρεάν χρήση της εφαρμογής μέχρι 31/8/2020


Epsilon Net : Με το βλέμμα στις νέες ανάγκες των επιχειρήσεων για εξ’ αποστάσεως εργασία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση “Epsilon Smart”

Ακολουθήστε την καμπάνια σε τηλεόραση και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για Δωρεάν χρήση της εφαρμογής μέχρι 31/8/2020



Ο Όμιλος της Epsilon Net, έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα την άμεση ανταπόκριση στα νέα δεδομένα στο επιχειρηματικό τοπίο και τις νέες ανάγκες λειτουργίας των επιχειρήσεων, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά, δημιουργώντας τις κατάλληλες εφαρμογές λογισμικού για την εμπορική οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε το “Epsilon Smart”, η νέα Web εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και έκδοσης παραστατικών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερουςεπαγγελματίες με χρήση υπολογιστή – tablet – κινητό. Το Epsilon smart είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εμπορικής εφαρμογής (αγορές, πωλήσεις, αποθήκη, εισπράξεις, πληρωμές, crm, calendar) και έκδοσης on line φορολογικών παραστατικών.

Μοναδικό του ανταγωνιστικό πλεονέκτημα η On line σύνδεση με τις λογιστικές εφαρμογές της Εpsilon Net (Εxtra - Ηyper) των λογιστικών γραφείων με αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ λογιστικού γραφείου & επιχείρησης η οποία επιτυγχάνει την αυτόματη ανταλλαγή δεδομένων και παραστατικών της επιχείρησης με το λογιστικό γραφείο, καθώς και η σύνδεσή του με τη πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ.

Ο Όμιλος στηρίζοντας τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, προσφέρει το Epsilon Smart εντελώς δωρεάν μέχρι 31.08.2020, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Σταθερή προτεραιότητα του Ομίλου της Epsilon Net παραμένει, όλα τα προϊόντα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του, να είναι εφάμιλλα της υψηλότερης ποιότητας και να καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων, έχοντας ως δέσμευση τη μακροχρόνια ανάπτυξη και τη διατήρησή της υψηλής θέσης που κατέχει ο Όμιλος, στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών αλλαγών.

Για την άμεση ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων, και δυνατότητα αξιοποίησης των ευκολιών και των πλεονεκτημάτων της νέας αυτής εφαρμογής από την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί τηλεοπτική καμπάνια σε πλήθος καναλιών καθώς και εκτεταμένη digital προβολή του “Epsilon Smart” σε ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα