Νέος διαγωνισμός για τις βέλτιστες πρακτικές λογιστικής και συμβουλευτικής επιχειρήσεων

Η Boussias Communications με την υποστήριξη του e-forologia.gr θεσπίζει διαγωνισμό Λογιστικής, Ελεγκτικής και Οικονομικής Διοίκησης, με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών, που προάγουν την οικονομική αριστεία στο επιχειρείν.

Βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες βράβευσης μπορούν να διεκδικήσουν συμβουλευτικές εταιρείες, λογιστικά γραφεία, οικονομικές διευθύνσεις και λογιστήρια επιχειρήσεων, καθώς και οι προμηθευτές τους.

Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Χρυσός χορηγός των βραβείων είναι η εταιρεία Epsilon Net.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τους όρους συμμετοχής και τις κατηγορίες βράβευσης στο www.theaccountingawards.gr

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα