Ο Όμιλος Epsilon Net στρατηγικός σας συνεργάτης στην εναρμόνιση με τη myDATA και την τιμολόγηση μέσω Παρόχου!

ICT WEEKLY - ICT PLUS | Απρίλιος 2021 | Δείτε το άρθρο

Ο Όμιλος Epsilon Net, με ηγετική παρουσία στον κλάδο της πληροφορικής, οδηγεί τις επιχειρήσεις στο δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Αδιαμφισβήτητος leader στην ελληνική αγορά πληροφορικής, σε συνδυασμό και με την ισχυρή του συνεργασία με τη Microsoft, παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, αλλά και σε όλα τα Λογιστικά Γραφεία το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένo portfolio λύσεων από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και επιστημονική ενημέρωση από το έγκυρο portal e-forologia.gr.

O Όμιλος έχει ενσωματώσει σε όλες τις εφαρμογές του τη λειτουργικότητα διασύνδεσης με τη myDATA, ενώ, αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες που πιστοποιήθηκαν από την ΑΑΔΕ, ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.



Οι ολοκληρωμένες λύσεις του Ομίλου


PYLON ERP
Για Mεγάλες, Μεσαίες & Μικρές επιχειρήσεις. Η καινοτομία του PYLON ERP αντικατοπτρίζεται στην τεχνολογική του "ευφυΐα" να παρέχει 360° λύσεις, που καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η λύση ενσωματώνει σε μια ενιαία βάση δεδομένων όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης όπως: Αποθήκη, Αγορές, Παραγωγή, CRM, Πωλήσεις, Financial & Accounting, Supply Chain Management, Εξυπηρέτηση.

Galaxy ERP
Για Mεσαίες και Mεγάλες επιχειρήσεις. Λύση ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, όπου οι σύνθετες και πολλαπλές ανάγκες τους απαιτούν ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, αυτοματοποίηση και πληροφόρηση χωρίς όρια.

Dynamics 365 Business Central InnovEra (ERP)
Για Μεγάλες και Μεσαίες επιχειρήσεις. Η SaaS λύση Dynamics 365 Business Central της Microsoft, εμπλουτισμένη με την πρόσθετη λειτουργικότητα InnovEra (Ελληνικοποίηση) της Data Communication και τα best practices της ελληνικής αγοράς.

Epsilon Smart
Για Μεσαίες & Μικρές Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες. Η πλέον σύγχρονη web εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης & μηχανογράφησης. Σχεδιασμένη σε διαφορετικές εκδόσεις και για όλες τις συσκευές, έχει αναπτυχθεί με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας και την εγγύηση του Microsoft Azure. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εμπορικής εφαρμογής και έχει μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την online σύνδεση με τις λογιστικές εφαρμογές του Ομίλου Epsilon Net.

Epsilon Digital
Για όλες τις Eπιχειρήσεις, τα Λογιστικά Γραφεία και Ελεύθερους Επαγγελματίες. Αυτοματοποιημένη, τεχνολογικά καινοτόμα και ασφαλής υπηρεσία Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης (ΥΠΑΗΕΣ), που παρέχει απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε.

MyData Connector
Για Όλες τις Επιχειρήσεις. Λύση SaaS, πιστοποιημένη από τη Microsoft, πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ, συμβατή με κάθε ERP σύστημα.

myData Hub
Για όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου και για οποιαδήποτε εφαρμογή της αγοράς χρησιμοποιούν. SaaS λύση σχεδιασμένη από τον Όμιλο Epsilon Net και την Invoice Hub, εταιρεία ιδρυμένη από τη σύμπραξη των ΕΛΜΗ Systems, OTS και High Technology. πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ, συμβατή με κάθε ERP σύστημα.

Λογιστικές Εφαρμογές
Όλες οι εφαρμογές λογιστικής του Ομίλου Epsilon Net συνδέονται απευθείας με την Α.Α.Δ.Ε και με την Υπηρεσία Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, προσφέροντας τεχνολογική αναβάθμιση και μείωση κόστους εργασιών για τα λογιστικά γραφεία.


ICT WEEKLY - ICT PLUS | Απρίλιος 2021 | Δείτε το άρθρο

Δείτε επίσης

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Η παράταση και οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο - 5 SOS, 3 βήματα και 2 εργαλεία για την διασφάλιση του εργοδότη!

Ξεκίνησε επίσημα, αλλά πιλοτικά την 1η Ιανουαρίου 2024 η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και στις βιομηχανίες.

Διαβάστε περισσότερα

PYLON Hybrid: O Gamechanger των μεγάλων επιχειρήσεων!

Industry | Μάρτιος 2024

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Βιομηχανίες & Λιανεμπόριο τρέχουν να προλάβουν εν μέσω άγχους, αποριών και γκρίνιας!

Βασίλης Πρασσάς | zougla.gr | Φεβρουάριος 2024

Διαβάστε περισσότερα