Η Epsilon Net διακρίθηκε για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για 7η συνεχή χρονιά!

Best Work Place| Καθημερινή της Κυριακής|Δείτε το άρθρο

Ο Όμιλος Εταιρειών
Epsilon Net A.E. ιδρύθηκε το 1999 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο μέσω της θυγατρικής Epsilon Net Network, στον τομέα της εκπαίδευσης με την θυγατρική Epsilon Net Training αλλά και σε προγράμματα διαχείρισης συστημάτων ανθρωπίνων πόρων με την Epsilon HR. Ακολουθώντας αναπτυξιακή πορεία και το 2020, o Όμιλος εισήχθη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις συνεργασίας. Η Epsilon Νet εξαγόρασε το 51 % της hoteliga International sp. Zo.o., ενώ προχώρησε στην εξαγορά της Data Communication Α.Ε. Τον Ιανουάριο του 2021 η Epsilon Net εξαγόρασε την SingularLogic -σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas AE- υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Από το 2017, έχει χορηγηθεί στην Epsilon Net άδεια Κολλεγίου. Το 2019, ξεκίνησε το πρώτο τμήμα μεταπτυχιακού προγράμματος «MBA με εξειδίκευση στη Λογιστική & τα Χρηματοοικονομικά» σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ιταλίας Uninettuno. Πέντε εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό δωρεάν, ενώ δίνεται και έκπτωση 50% στους συγγενείς και φίλους των εργαζομένων που θέλουν να το παρακολουθήσουν. Τη χρονιά που πέρασε, ολοκληρώθηκαν επίσης δύο ακόμα ακαδημαϊκές συνεργασίες, με το University of Northampton & το University of London.

• Ο νέος εργαζόμενος λαμβάνει συνεχή στήριξη και καθοδήγηση τον πρώτο χρόνο στην εταιρεία γεγονός που βοηθά στην ομαλή ένταξή του στον Όμιλο. Ενδεικτικό του καλού εργασιακού κλίματος είναι τα βίντεο με τα testimonials τόσο των εργαζομένων της εταιρείας, όσο και των πελατών της τα οποία εκτός από πηγές έμπνευσης αυξάνουν και την υπερηφάνεια των εργαζομένων του Ομίλου.

• Αποτελεί μέρος της κουλτούρας του Ομίλου η «δια βίου» εκπαίδευση. Η εταιρεία παρέχει εσωτερικό coaching, όπου, άτομα με υψηλή απόδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία, δρουν ως εκπαιδευτές σε νεότερα στελέχη, παρέχοντας τους όχι μόνο τεχνογνωσία αλλά και ψυχολογική στήριξη. Ο εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών.



Κάποιες από τις παροχές της:

• Η εταιρεία παρέχει ομαδικό ασφαλιστήριο το οποίο αναβαθμίστηκε το 2020 με νέες βελτιωμένες παροχές.

• Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «EPSILON NET CARE», το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν υπηρεσιών υγείας σε ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα. Παράλληλα με την κάρτα υγείας τους, οι εργαζόμενοι δικαιούνται αιματολογικό, οδοντιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο, καθώς επίσης και επιδότηση γυαλιών. Οι κάρτες αυτές δόθηκαν και στις οικογένειες των εργαζομένων.

• Παρέχονται τέλος συμβουλές και υποστήριξη για τη διαχείριση του άγχους και του εργασιακού stress από ειδικά εκπαιδευμένο στέλεχος του τμήματος HR.

H Βασιλική Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Epsilon Net δήλωσε:

Η βράβευσή μας για 7η συνεχόμενη χρονιά, στις πρώτες θέσεις των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σε μια χρονιά-πρόκληση για όλους μας σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, μας κάνει για ακόμη μία φορά περήφανους. Στην οικογένεια της
Epsilon Net το πρωταρχικό μας μέλημα ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί μας. Έχουμε χτίσει δεσμούς και σχέσεις εμπιστοσύνης, σχεδιάζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία, πάθος και χαμόγελα. Στη χρονιά που πέρασε κρατήσαμε τις αποστάσεις, αλλά μοιραστήκαμε τις συναντήσεις, τα γέλια, τους προβληματισμούς μας, τα σχέδια και τις αγωνίες μας, μέσα από τον υπολογιστή μας! Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, παραμείναμε όλοι ενωμένοι και με σεβασμό, θέληση και αισιοδοξία πετύχαμε πολύ σημαντικούς στόχους για την ιστορία της Epsilon Net. Καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για τα προϊόντα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας και μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους εργαζόμενους τη συμμετοχή τους στο μεγάλο μας όραμα. Η επιτυχία μας πηγάζει από τους ίδιους τους ανθρώπους μας που καθημερινά μας κάνουν περήφανους. Με σύνθημα το #apartbutstilltogether και το χαμόγελό μας, συνεχίζουμε αδιάκοπα να δημιουργούμε και να ανταποδίδουμε στο κοινωνικό σύνολο την εμπιστοσύνη που μας έχει χαρίσει.”


Best Work Place| Καθημερινή της Κυριακής| Απρίλιος 2021 |Δείτε το άρθρο

Δείτε επίσης

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Η παράταση και οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο - 5 SOS, 3 βήματα και 2 εργαλεία για την διασφάλιση του εργοδότη!

Ξεκίνησε επίσημα, αλλά πιλοτικά την 1η Ιανουαρίου 2024 η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και στις βιομηχανίες.

Διαβάστε περισσότερα

PYLON Hybrid: O Gamechanger των μεγάλων επιχειρήσεων!

Industry | Μάρτιος 2024

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Βιομηχανίες & Λιανεμπόριο τρέχουν να προλάβουν εν μέσω άγχους, αποριών και γκρίνιας!

Βασίλης Πρασσάς | zougla.gr | Φεβρουάριος 2024

Διαβάστε περισσότερα