Όμιλος Epsilon Net: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Epsilon Net Coding School

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Epsilon Net Coding School σε τεχνολογίες .NET για νέους πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς απόφοιτους Πληροφορικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τον Όμιλο Epsilon Net.

Με ανανεωμένο όραμα, έμπνευση και πρωτοποριακές λύσεις, ο Όμιλος ενδυναμώνει καθημερινά το δυναμικό του με προσθήκες επαγγελματιών με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, εξειδίκευση και σφαιρική αντίληψη για την παροχή ολοκληρωμένων έργων υψηλής τεχνολογίας.

Σκοπός του Epsilon Net Coding School, ήταν να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση, γεφυρώνοντας το κενό που υπάρχει μεταξύ της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους, Junior Developers, να ξεκινήσουν την καριέρα τους, να εκπαιδευθούν στην πράξη και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις προγραμματισμού, δίπλα σε έμπειρα στελέχη. Απώτερο στόχο αποτελεί η επαγγελματική τους εξέλιξη μέσα στον μεγαλύτερο Όμιλο Πληροφορικής της Ελλάδας, που προάγει την Καινοτομία & την Τεχνολογία και αναπτύσσεται δυναμικά.

Μέσα από ένα ταχύρρυθμο και εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης έξι εβδομάδων στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών σε τεχνολογίες .NET, το Epsilon Net Coding School παρείχε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στις τελευταίες τεχνολογίες προγραμματισμού, να κάνουν πρακτική άσκηση πάνω σε δημιουργικά projects και να αποκτήσουν hands-on εμπειρία. Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάν εκπαίδευσης πάνω σε θέματα τεχνολογίας αιχμής, 9 από τους 15 συνολικά συμμετέχοντες ενσωματώθηκαν στο δυναμικό του Ομίλου Epsilon Net.


Οι συμμετέχοντες του Epsilon Net Coding School είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ολιστική εικόνα με επίκεντρο τις πιο updated γλώσσες προγραμματισμού και frameworks, εμπλουτίζοντας τις θεωρητικές τους γνώσεις με μία πρακτική εμπειρία επαγγελματικού επιπέδου. Βασικά πεδία εκπαίδευσης αποτέλεσαν οι γλώσσες .ΝET και C#, παρουσιάσεις γύρω από το software engineering και πρακτική εξάσκηση σε Cloud Platforms και Web Services.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Epsilon NET μετά και από τις στρατηγικές εξαγορές της Data Communication και της SingularLogic -σε δημιουργική συνεργασία με τη Space Hellas-, που συνοδεύονται από νέες κατηγορίες προϊόντων, έχει καταγράψει σημαντικό αριθμό προσλήψεων ενδυναμώνοντας την ηγετική του θέση στην ελληνική αγορά Λογισμικού, συμβάλλοντας δυναμικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον κλάδο της Πληροφορικής, ενισχύοντας τους τομείς δραστηριότητάς του.

Με αφορμή τις νέες προσλήψεις, η Group HR Director, του Ομίλου Epsilon Net, Κατερίνα Θεοχαροπούλου δήλωσε: «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μας στελέχη στην οικογένεια του Ομίλου Epsilon Net. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενδυναμώνουμε τις ομάδες μας, όχι μόνο με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, αλλά και νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες στηρίζοντας το Ανθρώπινο Κεφάλαιο της Ελλάδας. Ξεπερνάμε πλέον τους 750+ εργαζόμενους και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε! Είμαι σίγουρη πως με την ενεργή συμμετοχή όλων στο εταιρικό μας όραμα θα πετύχουμε μαζί, ακόμη περισσότερα..»

Δείτε επίσης

Epsilon Financials, η νέα web εφαρμογή του Ομίλου EPSILON NET που συγκεντρώνει όλη την οικονομική πληροφόρηση σε μία οθόνη

Epsilon Financials, η νέα web εφαρμογή του Ομίλου EPSILON NET που συγκεντρώνει όλη την οικονομική πληροφόρηση σε μία οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: το Epsilon Smart, η πληρέστερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης για μικρές επιχειρήσεις, έφτασε στην Κύπρο!

Στόχος του Epsilon Smart Cyprus είναι να αποτελέσει την πλέον ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της κυπριακής αγοράς για μικρές επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους επαγγελματίες.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Δυναμική επέκταση της Epsilon SingularLogic στα εξειδικευμένα πληροφοριακά συστήματα για τις επιχειρήσεις του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας

Πιστός στο όραμά του και με κινητήριο δύναμη τις νέες τεχνολογίες, ο Όμιλος EPSILON NET παρουσίασε στο Β’ Εξάμηνο του 2023 τα αποτελέσματα της στρατηγικής ανάπτυξης των πληροφοριακών συστημάτων (WMS & SCM) για τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Διαβάστε περισσότερα