Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Bronze Award στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic, μέλους του Ομίλου Epsilon Net, ξεχώρισε με μία ακόμη χάλκινη διάκριση στη βραδιά απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021. Η χάλκινη διάκριση αφορά στην υλοποίηση του PYLON ERP στην εταιρία ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, για την εξειδικευμένη χρήση του στον κλάδο των Βαφείων και Φινιριστηρίων. στην κατηγορία «Αξιοποίηση τεχνολογιών στην παραγωγή». Το βραβείο για τον Όμιλο Epsilon Net παρέλαβε η Έλενα Ανδρέου Epsilon Singularlogic Integrator Commercial Director και εκ μέρους της ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Αποστολίδης.

Η ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, επιχείρηση βαφής και εκτύπωσης υφασμάτων, στοχεύει στην ανάπτυξη διαδικασιών και ποιότητας των προϊόντων της. Η συνεχής προσπάθεια προς την επίτευξη καινοτόμων διαδικασιών και λειτουργιών την ωθεί ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Με την εγκατάσταση του PYLON ERP αποδεικνύει την πρωτοπορία της στον κλάδο της, μηχανογραφώντας όλα τα πολύπλοκα θέματα και τις λειτουργίες. Best in Class σημεία παραμετροποίησης και υλοποίησης, θεωρήθηκαν οι λειτουργικότητες της παραλαβής και αποθήκευσης των υλικών τρίτων και της παραγωγής, καθώς και οι συνδέσεις με τις μηχανές της παραγωγής και ζύγισης, η λογιστική & χρηματοοικονομική διαχείριση και η διάθεση της πληροφορίας σε ένα κεντρικό πληροφοριακό σύστημα, άμεσα προσβάσιμο και αξιοποιήσιμο, από όλα τα τμήματα. Με αυτό τον τρόπο η ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ αντιμετωπίζει επιτυχώς την πολυπλοκότητα των προς επεξεργασία προϊόντων της και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη, έχοντας ανά πάσα στιγμή σε real time την παρακολούθηση όλων των παραγγελιών και αποκτώντας πλήρη ιχνηλασιμότητα των διαδικασιών της.

Η χρήση νέων τεχνολογιών, η δημιουργία τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων-υπηρεσιών και η εξειδίκευση του στελεχιακού δυναμικού θέτει το στίγμα του Ομίλου και της Epsilon SingularLogic δυναμικά στην αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα & το εξωτερικό με διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό. Η υλοποίηση ενός έργου τέτοιου μεγέθους εν μέσω πανδημίας επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Epsilon SingularLogic στην αγορά Πληροφορικής, ενώ την καθιστά στρατηγικό συνεργάτη στον κλάδο των βαφείων και της μεταποίησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το PYLON ERP έχει βραβευτεί επανειλημμένα, με τις 3 συνεχόμενες Gold διακρίσεις του στα IMPACT Bite Awards (2019-2021) να το ξεχωρίζουν ως καινοτόμο προϊόν και ιδανική λύση ψηφιακού μετασχηματισμού για όλες τις επιχειρήσεις.

Ο σημαντικός θεσμός Manufacturing Excellence Awards 2021 επιβραβεύει την αριστεία των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας, καθώς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα