Στις Epsilon SingularLogic και SingularLogic το έργο Fuel Retail με την πλατφόρμα Galaxy Retail, για τα 350 ιδιολειτουργούμενα πρατήρια καυσίμων Shell της Coral A.E., μετά από διεθνή διαγωνισμό

Η Coral A.E., μετά από διεθνή διαγωνισμό, ανέθεσε στις εταιρείες SingularLogic μέλος του Ομίλου Space Hellas και Epsilon SingularLogic μέλος του Ομίλου EpsilonNet, την υλοποίηση έργου που αφορά στο σύστημα λιανικών πωλήσεων των αιθουσών λιανικής (C-Stores) των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων της, επιλέγοντας την πλατφόρμα Galaxy Retail ως την καταλληλότερη λύση που εξυπηρετεί τις απαιτήσεις της για την επίτευξη του στρατηγικού της σχεδιασμού, σχετικά με το επίπεδο εξυπηρέτησης και το customer experience που θέλει να απολαμβάνουν οι πελάτες της.

Η λύση που αναπτύχθηκε, από τις εταιρείες SingularLogic και Epsilon SingularLogic, βασίζεται στην πλατφόρμα Galaxy Retail και εξυπηρετεί τις επιχειρησιακές ανάγκες της Coral για λειτουργίες που αφορούν στην εξυπηρέτηση του πελάτη εντός των αιθουσών λιανικής των πρατηρίων, για καύσιμα, υπηρεσίες, είδη mini market και καφεστίασης, παρέχοντας απλή, γρήγορη και χωρίς λάθη διαχείριση. Παράλληλα, η λύση καλύπτει όλες τις απαραίτητες λειτουργικότητες που αφορούν στη διοικητική λειτουργία των καταστημάτων του δικτύου πρατηρίων της Coral, καθώς και στη διασύνδεσή της με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας, παρέχοντας στην Coral ενοποιημένη πληροφόρηση, ομοιογένεια στα συστήματά της, αλλά και διασφάλιση της επένδυσής της μέσα από την καθετοποιημένη εμπειρία και τεχνογνωσία των δύο εταιρειών.

Παράγοντες επιλογής των αναδόχων του έργου αποτέλεσαν οι σημαντικές επιχειρησιακές δυνατότητες της πλατφόρμας Galaxy, η μεγάλη εμπειρία τους στο χώρο της λιανικής, η αποδεδειγμένη ικανότητά τους να υλοποιήσουν ένα μεγάλο και πολύπλοκο έργο πανελλαδικής εμβέλειας χωρίς να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των πρατηρίων, η υποδομή υποστήριξης 24x7 προς το δίκτυο των πρατηρίων, αλλά και η πολυετής συνεργασία τους με την Coral Α.Ε., από το 1998.

Η υλοποίηση του έργου για τα 350 πρατήρια Shell της Coral A.E., ολοκληρώθηκε στις 31/1/2022, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα διάρκειας 10 μηνών.

Μετά την εξαγορά της από την Motor Oil, τον Ιούνιο του 2010, η Shell Hellas Α.Ε., που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1926, μετονομάστηκε σε Coral Α.Ε. Διαθέτοντας περισσότερα από 794 πρατήρια που δραστηριοποιούνται με το εμπορικό σήμα Shell η εταιρεία έχει μερίδιο άνω του 22% και κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά. Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η διανομή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας πετρελαιοειδών προϊόντων, όπως βενζίνη, πετρέλαιο και λιπαντικά, μέσω του δικτύου των πρατηρίων της. Παράλληλα οι δραστηριότητές της καλύπτουν και τον εμπορικό τομέα, τα χημικά καθώς και τη ναυτιλία. Η στρατηγική της εταιρείας είναι να αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της προκειμένου να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών και να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε επίσης

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Διαβάστε περισσότερα