Ο Όμιλος Epsilon Net με την καινοτόμο εφαρμογή Epsilon Smart συνδέει κάθε επιχείρηση με την ΑΑΔΕ εύκολα, γρήγορα και χωρίς εγκαταστάσεις.

Tech Channel Partner | Μάρτιος 2022


Η ολοκληρωμένη και
tailor made web λύση για τις ανάγκες όλων των ελεύθερων επαγγελματιών έχει ήδη ξεπεράσει τις 75.000 συνδρομές!

O Όμιλος Epsilon Net, αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες αιχμής και τη διευρυμένη εμπειρία του στο ελληνικό οικονομοτεχνικό περιβάλλον, υποστηρίζει ουσιαστικά επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με 360° λύσεις και εφαρμογές που ανοίγουν το δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού, προσφέροντας μεγάλο εύρος λειτουργιών και εξατομικευμένη εμπειρία σε κάθε βήμα.

Η εφαρμογή Epsilon Smart έχει ήδη ξεπεράσει τις 75.000 συνδρομές βοηθώντας τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες να υιοθετήσουν άμεσα προηγμένες ψηφιακές πρακτικές σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, από την οργάνωση των καθημερινών τους εργασιών, την εύκολη εκπλήρωση των υποχρεώσεων των Ηλεκτρονικών Βιβλίων έως και την online διασύνδεση με το λογιστή τους. Παράλληλα, η εφαρμογή επιτρέπει την έκδοση πιστοποιημένων ηλεκτρονικών τιμολογίων αλλά και την ηλεκτρονική έκδοση αποδείξεων λιανικής, χωρίς την απαραίτητη χρήση ταμειακών και φορολογικών μηχανισμών, προωθώντας τες αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

Με έμφαση στην ευκολία χρήσης, την απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή το Epsilon Smart είναι διαθέσιμο για όλες τις Android & iOS συσκευές λειτουργώντας σε PC, laptop, tablet και Smart phone ενώ συνδέεται online με τις λογιστικές εφαρμογές του Ομίλου Εpsilon Net, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύστημα με τις εφαρμογές του λογιστή, χωρίς τις πολύπλοκες παραδοσιακές διαδικασίες ανταλλαγής αρχείων μέσω γέφυρας, κάτι που προσθέτει σημαντικά σε αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης των πληροφοριών, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι λογιστικές εφαρμογές του Ομίλου κατέχουν ήδη το συντριπτικά μεγαλύτερο μερίδιο στα λογιστικά - φοροτεχνικά γραφεία. To ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των περισσότερων επαγγελματικών κλάδων.

Στόχος του Ομίλου είναι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και αξιόπιστες λύσεις πραγματικά χρήσιμες για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Το Epsilon Smart αποτελεί μια web λύση τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης και εγγυάται premium προστασία, αυτόματα updates εκδόσεων, χωρίς να απαιτούνται επενδύσεις σε εξοπλισμό ή επιπλέον κόστη αναβαθμίσεων για backup των δεδομένων του. Κατά την υλοποίηση της λύσης και επενδύοντας σημαντικά σε research & development εντοπίσαμε την ανάγκη κάλυψης των ιδιαίτερων αναγκών που υπάρχουν ανά κλάδο. Χάρη στη σημαντική επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς προϊόντων ο Όμιλος εδραιώνει την ηγετική του θέση και στην πολυάριθμη ομάδα των μικρών επιχειρήσεων που μέχρι σήμερα η πλειονότητά τους δεν αξιοποιούσε συστήματα Business Software στην καθημερινή τους λειτουργία.


Έως σήμερα, εξυπηρετούμε πολλές ειδικότητες με εξειδικευμένες λειτουργίες προσβλέποντας στην ανάπτυξη λύσεων για τη κάλυψη όλων των κάθετων αγορών, πανελλαδικά. Οι λύσεις για τις κάθετες αγορές απευθύνονται σε Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Δικαστικούς Επιμελητές, σε Γιατρούς και όλους τους επαγγελματίες στον κλάδο της υγείας, σε Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους, Μηχανικούς οποιουδήποτε τομέα, σε καταλύματα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας, μικρές και μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Κομμωτηρίων, Κέντρων Αισθητικής, SPA & Κέντρων Ευεξίας και επιπλέον διαχείριση ειδών, σε μεταφορείς, μικρές μεταφορικές εταιρίες και μικρές εταιρίες μετακομίσεων, καθώς και Μικρές Επιχειρήσεις Λιανικής Πώλησης με οθόνη γρήγορης πώλησης, διαχείριση πελατών και ειδών, απαντώντας στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε και η διάθεση του module Banking Connector, όπου με χρήση των Open Banking APIs της Εθνικής Τράπεζας οι χρήστες των εφαρμογών της πλατφόρμας Epsilon Smart έχουν τη δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης για το υπόλοιπο, τις κινήσεις των συνδεδεμένων τραπεζικών τους λογαριασμών αλλά και καταχώρησης εμβασμάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό μέσω SEPA, όσον αφορά τις τράπεζες: Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha, Πειραιώς.

Παράλληλα, είναι άξιο αναφοράς ότι, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες διατάξεις της ΑΑΔΕ σχεδιάσαμε μια νέα λύση για τη σειρά προϊόντων Epsilon Smart, χάρη στην οποία είναι δυνατή η προσέγγιση σημαντικού πλήθους “μικρών” και “πολύ μικρών” επιχειρήσεων – ελεύθερων επαγγελματιών, όπου γίνεται χρήση ταμειακών μηχανών, με μια άκρως συμφέρουσα πρόταση για χρήση των προηγμένων υπηρεσιών παρόχου Epsilon Digital.

Το σύνολο των λειτουργιών και των παροχών που προσφέρει το Epsilon Smart είναι αναμφίβολα και το σημείο υπεροχής του έναντι άλλων λύσεων που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Για να ενημερωθείτε για όλα τα οφέλη που προσφέρει η εφαρμογή, επισκεφτείτε το site του Epsilon Smart.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η προώθηση τόσο του Epsilon Smart όσο και του Epsilon Digital, αποτελεί μία επιχειρηματική πρόκληση με βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά για το δίκτυο συνεργατών μας ανά την Ελλάδα, δεδομένου του μεγέθους του πελατολογίου μας σε λογιστικά γραφεία.

Δείτε επίσης

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Η παράταση και οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο - 5 SOS, 3 βήματα και 2 εργαλεία για την διασφάλιση του εργοδότη!

Ξεκίνησε επίσημα, αλλά πιλοτικά την 1η Ιανουαρίου 2024 η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και στις βιομηχανίες.

Διαβάστε περισσότερα

PYLON Hybrid: O Gamechanger των μεγάλων επιχειρήσεων!

Industry | Μάρτιος 2024

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Βιομηχανίες & Λιανεμπόριο τρέχουν να προλάβουν εν μέσω άγχους, αποριών και γκρίνιας!

Βασίλης Πρασσάς | zougla.gr | Φεβρουάριος 2024

Διαβάστε περισσότερα