Η Digital4U στην ECDM Expo | Δυναμικό παρών στο κατώφλι της νέας της εποχής

Η Digital4U, μέλος του Ομίλου Εταιρειών της Epsilon Net, άφησε το δικό της αποτύπωμα στην ECDM Expo, τη μεγαλύτερη εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το Ψηφιακό Marketing στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο 14 & 15 Μαΐου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η Digital4U ενημέρωσε το ενδιαφερόμενο κοινό για τα νέα της προϊόντα που καλύπτουν 360ο digital marketing υπηρεσίες & end to end e-commerce λύσεις.

Στην εκδήλωση Platforms & Marketplaces της ECDM Expo στις 14 Μάη, έλαβε μέρος ως ομιλήτρια η Director of Engineering της Digital4U, Αναστασία Μιχαήλ. Μέσα από την εισήγησή της με τίτλο: «OpenCart: A free open source platform that can make your e-shop go from zero to hero» ανέλυσε τα πλεονεκτήματα της OpenCart πλατφόρμας και τα οφέλη της σε όσους την επιλέξουν για να κατασκευάσουν το e-shop τους.

Στις 15 Μάη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digital4U Χρήστος Κωστούλας συμμετείχε στο Digital Agencies Roundtable της ECDM. Εκπρόσωποι από τα πιο διακεκριμένα digital marketing agencies αντάλλαξαν τις απόψεις τους για τις εξελίξεις του κλάδου ορμώμενοι από την 3η έρευνα για τα Digital Agencies. Ο κ Κωστούλας, με γνώμονα την πολυετή πείρα του στον χώρο, τοποθετήθηκε για τα ευρήματα της έρευνας και τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα agencies.

H Digital4U είναι παρούσα στον χώρο του e-Commerce & του Digital Marketing από το 2013, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας στον χώρο της ψηφιακής διαφήμισης.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα