Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από την Epsilon Training – Diploma in Advanced Taxation

Η Epsilon Training, μέλος του ομίλου Epsilon Net ανακοινώνει την έναρξη του νέου Εκπαιδευτικού Προγράμματος με τίτλο «Diploma in Advanced Taxation» στην Ελληνική γλώσσα, που απονέμεται από τον Διεθνή οργανισμό Association of International Accountants (A.I.A.) μετά από εξετάσεις στην ελληνική γλώσσα. Το Πρόγραμμα οδηγεί σε διεθνή πιστοποίηση, με την απονομή επαγγελματικού τίτλου κατάρτισης σε ειδικά θέματα φορολογικής νομοθεσίας και φορολογικού σχεδιασμού.

Το Diploma in Advanced Taxation είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της Φορολογίας, παρέχοντας όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη εξάσκηση του επαγγέλματος του Φοροτεχνικού Συμβούλου και του στελέχους των Οικονομικών Υπηρεσιών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές, Ελεύθερους Επαγγελματίες Λογιστές, Φοροτεχνικούς, Στελέχη Οικονομικών Διευθύνσεων & Λογιστηρίων, Οικονομολόγους, Ορκωτούς Ελεγκτές και λοιπούς επαγγελματίες του κλάδου. Το Diploma προσφέρει τον Επαγγελματικό Τίτλο Πιστοποίησης παρέχοντας στον κάτοχό του εξειδίκευση υψηλού επιπέδου σε σύνθετα αντικείμενα του φορολογικού τομέα.

Η έναρξη του νέου τμήματος έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 και τα μαθήματα θα υλοποιηθούν από αναγνωρισμένους εισηγητές με μακροχρόνια επαγγελματική, αλλά και ακαδημαϊκή εμπειρία από την Ανεξάρτητη Φορολογική αρχή αλλά και από Πιστοποιημένους Ορκωτούς Ελεγκτές και Λογιστές (FCCA, ΑΙΑ, ACA) με πολύχρονη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή της τρέχουσας νομοθεσίας.

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, θα είναι πλήρως καταρτισμένοι και ικανοί να απαντήσουν με επιτυχία σε ειδικά θέματα που άπτονται της Φορολογικής Νομοθεσίας, αναπτύσσοντας εις βάθος γνώση πτυχές του κανονιστικού πλαισίου σύμφωνα με όσα ισχύουν στο τοπικό φορολογικό περιβάλλον της χώρας της κύριας επαγγελματικής τους δραστηριοποίησης (που για το πρόγραμμα είναι η Ελλάδα) καθώς και σε διεθνή φορολογικά θέματα (όπως για παράδειγμα το Φορολογικό Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΦΠΑ, Transfer Pricing).

Ο Διευθυντής της Epsilon Τraining, κ. Βαλάντης Μπίλλης δήλωσε: «Η συνεχής διεύρυνση των αναγκών του κλάδου των χρηματοοικονομικών επαγγελμάτων και η υψηλή ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματικών πιστοποιήσεων αποτελούν την βάση για την προσφορά ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η Epsilon Training αντιμετωπίζει με συνέπεια τις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς, προσφέροντας συνεχώς νέα προγράμματα Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης υποστηρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία για συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση».

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.

Σχετικά με την Epsilon Training

Η Epsilon Training είναι η επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου της Epsilon Net για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Ως κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης, με επιτυχή δραστηριότητα για περισσότερα από 20 έτη, αξιοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων και του επαγγελματικού τους προφίλ, με τελικό στόχο την τεχνική & επαγγελματική τους εξέλιξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης

PYLON Hybrid: Η Νέα Υβριδική Εποχή στις Επιχειρήσεις

Ο Όμιλος EPSILON NET και η Epsilon SingularLogic παρουσιάζουν την νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα για την ψηφιακή εποχή! #TheNewHybridBusinessEra

Διαβάστε περισσότερα

PYLON Hybrid για τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη από την Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET

H Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ανέλαβε την υλοποίηση έργου στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή αναβάθμιση της επιχείρησης μέσω της αρτιότερης λύσης στην ελληνική αγορά για μεγάλες επιχειρήσεις, το PYLON Hybrid.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ, Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεάμηνου 2022: Ισχυρή ανάπτυξη με άνοδο 60% στον Κύκλο Εργασιών και αύξηση 92% στα Κέρδη προ Φόρων

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια και συνέχεια τον επιχειρηματικό του σχεδιασμό, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2022, σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, αποδεικνύοντας την ηγετική του θέση στον τομέα του Business Software στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα