Epsilon Smart Ergani: Η μοναδική cloud λύση της αγοράς για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας που συνδέει online Εργαζόμενο-Εργοδότη-Λογιστή!

25.000 προβολές για την πρώτη παρουσίαση της λύσης στο πλαίσιο του webinar για την Ψηφιακή Κάρτα


Ο Όμιλος EPSILON NET, ο καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Επιχειρήσεων, πρωτοστατεί και στη σημαντική εργασιακή αλλαγή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Με αυξημένη αίσθηση ευθύνης, παρουσιάζει το
Epsilon Smart Ergani, τη νέα cloud υπηρεσία για την διαχείριση των απαιτήσεων που προκύπτουν από το μέτρο του Ψηφιακού Ωραρίου & της Κάρτας Εργασίας για όλες τις ΜΜΕ Επιχειρήσεις, είτε έχουν εσωτερική μισθοδοσία, είτε υποστηρίζονται από λογιστικά γραφεία.



Το Epsilon Smart Ergani είναι μια 360Ο λύση για τις επιχειρήσεις, καθώς καλύπτει, σε πλήρη συμμόρφωση με τη Νομοθεσία τις υπηρεσίες Δήλωσης & Ηλεκτρονικής Υποβολής Ωραρίου & Αδειών, Σήμανσης Κάρτας, Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πραγματικής Απασχόλησης και Διασφάλισης Εργοδότη για ορθή εφαρμογή νομοθεσίας. Επιπλέον, αναβαθμίζει τον ρόλο του Λογιστή της επιχείρησης από Διαχειριστή σε Σύμβουλο, καθώς ελέγχει και συγκρίνει το ψηφιακό ωράριο με την ψηφιακή κάρτα και υπολογίζοντας παράλληλα τη μισθοδοσία με ορθά και πραγματικά δεδομένα. Τέλος, εξασφαλίζει τη διασύνδεση της Ψηφιακής Κάρτας με τα πληροφοριακά συστήματα Ωρομέτρησης, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας της κάθε επιχείρησης.

Στο πρώτο στάδιο συμμόρφωσης με τη νέα νομοθεσία, η έκδοση :

  • Epsilon Smart Ergani Accounting Start είναι από σήμερα διαθέσιμη για τα Λογιστικά Γραφεία και τους πελάτες τους, με στόχο να καλύψει την υποχρέωση του Ψηφιακού Ωραρίου δωρεάν
  • Epsilon Smart Ergani Business Start είναι από σήμερα διαθέσιμη για τις επιχειρήσεις που τηρούν εσωτερικά την μισθοδοσία, για να καλύψει την υποχρέωση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας μέσω δωρεάν διάθεσης του Epsilon HR Card Scanner!


Ο Όμιλος
EPSILON NET, πιστός στη δέσμευσή του για πλήρη στήριξη των επιχειρήσεων, διοργάνωσε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, Δωρεάν Ενημερωτικό Webinar σε συνεργασία με το Taxheaven.gr και e-forologia.gr, το οποίο ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 25.000 προβολές! Οι έγκριτοι εισηγητές, Βασίλης Πρασσάς και Κωνσταντίνος Γραβιάς, ερμήνευσαν το Ψηφιακό Ωράριο & την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, απάντησαν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων, ενώ έγινε και η πρώτη παρουσίαση του Epsilon Smart Ergani.

Σύντομα, θα ακολουθήσει ανακοίνωση για περαιτέρω ενημερωτικές ημερίδες, ώστε να υπάρχει σαφής, συνεχής και πλήρης ενημέρωση των Ελληνικών Επιχειρήσεων σε αυτή την σημαντική εργασιακή αλλαγή.

Δείτε αναλυτικά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του EPSILON SMART ERGANI εδώ

Δείτε μαγνητοσκοπημένο το Δωρεάν Webinar για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας εδώ

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα