Τα VILLAGE στην Epsilon Net για την κάλυψη των αναγκών της μισθοδοσίας του ανθρώπινου δυναμικού της

H VILLAGE ROAD SHOW Ελλάς Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος όμιλος κινηματογραφικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Από το 1997 μέχρι σήμερα, η VILLAGE έχει αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο κινηματογραφικών αιθουσών κορυφαίας ποιότητας στην Ελλάδα, με multiplex στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο. Συνολικά 69 αίθουσες (εκ των οποίων 2 θερινοί κινηματογράφοι) παρουσιάζουν τις τελευταίες υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ, αλλά και ταινίες ανεξάρτητων Ελλήνων και ξένων παραγωγών.

Οι ανάγκες της Village αναλύθηκαν για τις 3 εταιρείες και τα 9 υποκαταστήματα. Αναζητήθηκε λογισμικό για τις ανάγκες μισθοδοσίας και ωρομέτρησης όλου του ομίλου με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, και ως εκ τούτου, εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PYLON HRM για τους 350 εργαζόμενους με ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Τα αυτοματοποιημένα εργαλεία, όπως η Advanced Ωρομέτρηση, η πλατφόρμα ESS για τη διαχείριση του προφίλ των εργαζομένων, όπως επίσης και το εξειδικευμένο Reporting για όλη την επιχείρηση ανέδειξαν την προσαρμοστικότητα και ευελιξία της πλατφόρμας PYLON σε όλα τα μεγέθη των εταιρειών.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα