Ασημένια διάκριση της Epsilon Net στα Cyta Mobile Excellence Awards

Με ασημένιο βραβείο βραβεύτηκε η Epsilon Net, αυτή τη φορά, με την εφαρμογή της PYLON Mobile CRM στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016 που διοργάνωσε η Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι πιο “mobile” επιχειρήσεις και οργανισμοί διάφορων κλάδων, συμμετείχαν σε έναν διαγωνισμό μέσα από τον οποίο αναδείχτηκαν καινοτόμες εφαρμογές, υπηρεσίες και προϊόντα.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό, το PYLON Mobile CRM διακρίθηκε για την ευελιξία του, τη λειτουργικότητα του αλλά, κυρίως, τη εξαιρετική του δυνατότητα του να βοηθάει τους εργαζόμενους μιας επιχείρησης να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους και να εξοικονομήσουν κόστος και εργατοώρες. Αποτελεί μια λύση διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου με online πρόσβαση από οποιαδήποτε mobile συσκευή και βοηθά τους πωλητές των εταιριών να δημιουργήσουν προϋποθέσεις πωλήσεων, να πραγματοποιήσουν πωλήσεις, αλλά και να βελτιστοποιήσουν την εξυπηρέτηση που αρμόζει σε μια επιχείρηση. Το βραβείο παρέλαβε για την Epsilon Net, ένας από τους πρωταγωνιστές της ανάπτυξης της εφαρμογής, ο Χαράλαμπος Σάμπαλης, PYLON Mobile & Production Team Leader.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το PYLON Mobile CRM είναι μια ακόμη εφαρμογή της πλατφόρμας PYLON με την οποία η Epsilon Net φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων με λύσεις μοναδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης και εξελιγμένων τεχνολογιών πληροφορικής.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα